به گزارش خبرگزاری مهر، رسول خضری در خصوص کاهش اعتبارات بیمه سلامت در لایحه بودجه ۹۷، بیان کرد: در جریان بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق ۱۵ هزار میلیارد تومان برای مجموع بیمه سلامت، خرید تضمینی محصولات استراتژیک کشاورزی و بیمه محصولات کشاورزی مصوب شد، بیمه سلامت بخش قابل توجهی کسر بودجه دارد که متاسفانه دولت اعتباراتی برای رفع این مشکل در لایحه نظرنگرفته بود؛ اما به دلیل رد کلیات لایحه بودجه درصحن و بازگشت آن به کمیسیون این اعتبارات کاهش و اعداد به میزان لایحه اولیه دولت بازگشت.
وی با تاکید بر اینکه بیمه سلامت ، بیمه محصولات کشاورزی و خرید تضمینی محصولات کشاورزی ازاهمیت بسزایی برخوردار است، افزود: دولت به عنوان مقصر اصلی در لایحه دولت متاسفانه از همان ابتدا اعتبارات کمی را برای این ۳ حوزه درنظرگرفته بود، به طورحتم نمایندگان به دنبال آن بودند که از ۱۵ هزارمیلیارد تومان ۷هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بیمه سلامت اختصاص پیدا کند.
خضری ادامه داد: کاهش اعتبارات اولیه منجر به کاهش سهم اعتبارات بیمه سلامت از محل اسناد خزانه اسلامی شد. نمایندگان خواهان حفظ ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سهم بیمه سلامت بودند، اما درگام آخرمقرر شد که ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به شکل مساوی میان این حوزه ها تقسیم بندی شود؛ بنابراین دراین شرایط سهم بیمه سلامت نیز به مراتب کاهش پیدا می کند؛ اما اگر همین اعتبارات نیز به شکل صد درصد اختصاص پیدا کند نیز باز بخشی از مشکلات بیمه سلامت باقی می ماند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید براینکه دولت در ۳ ماه اول و یا دوم سال آینده باید لایحه متمم بودجه را به مجلس ارسال کند، گفت: همانند سال ۹۵ که بیمه سلامت با کسری شدید بودجه مواجه شد و ۸ هزار میلیارد تومان اوراق منتشر شد، قطعا همین رویه برای سال آینده نیز تکرار میشود؛ بنابراین دولت باید برای حل مشکلات بودجه لایحه متمم را به مجلس ارسال کند.
وی گفت: اعتبارات موجود درلایحه برای بیمه سلامت و بیمه محصولات کشاورزی کافی نیست. دولت برای این موارد قطعا باید لایحه متمم بودجه را به مجلس ارسال کند
نظر شما