به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زمان زاده عصر شنبه در نخستین دوره آموزشی ملی پرورش اقتصادی شتر که در شهرستان بشرویه برگزار شد، اظهار کرد: از دیرباز در شهرستان بشرویه حرفه شترداری رواج داشته است.
وی افزود: باتوجه به خشکسالی های پی در پی و کمی بارندگی ها در این شهرستان می طلبد تا توجه بیشتری به بحث پرورش شتر به ویژه به صورت صنعتی داشته باشیم.
فرماندار شهرستان بشرویه هدف از برگزاری این دوره آموزشی ملی پرورش اقتصادی شتر در بشرویه را بالا بردن سطح توانایی شهرستان و ارتقای اشتغال در این حوزه دانست و اظهار داشت: در این دوره آموزشی از ۵۰۰ شرکت کننده تعداد ۳۵۰ شرکت کننده آن پرورش دهندگان شتر هستند که امید است کلاس های این دوره برای آن ها موثر واقع شود.
زمان زاده با اشاره به اهمیت پرورش شتر در مناطق خشک و بیابانی گفت: پرورش شتر در مناطق گرمسیر و خشک می تواند اقدامی موثر برای حفظ اشتغال و ایجاد درآمد به ویژه در روستاها باشد.
وی بیان کرد: شیر شتر دارای خواص درمانی بسیاری است و گوشت شتر نیز می تواند منبع خوبی از پروتئین ها باشد و از پشم شتر نیز می توان برای صنایع دستی بهره گرفت.
فرماندار شهرستان بشرویه با بیان اینکه در قرآن کریم نیز ۱۴ مرتبه از شتر این حیوان مقاوم یاد شده است، اظهار داشت: در حال حاضر جمعیت شتر کشور ۲ میلیون نفر است که این آمار ایران را در رده هفتمین تولید کننده در آسیا قرار داده است و در ایران ۱۳ استان کشور در زمینه پرورش شتر فعال هستند.
نظر شما