به گزارش خبرگزاری مهر، جمعی از بازنشستگان کشوری صبح امروز سه شنبه ۸ اسفند در اعتراض به عدم اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری در مقابل وزارت کار تجمع کردند و دکتر ربیعی در یک نشست و گفتگوی سه ساعته حرف ها و خواسته ها آنها را شنید و دیدگاه ها و اقدامات انجام شده در این زمینه را مطرح کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع معترضین گفت: هر زمان که بخواهید برای شما وقت خواهم گذاشت. من نه تنها حرف شما را گوش می دهم، بلکه می شنوم، به شما حق می دهم و امور شما را پیگیری می کنم.
وی با بیان اینکه هیچ مشکلی در همراهی با خواسته های شما حتی در یک مورد ندارم، تاکید کرد: اختلاف نظری بین ما وجود ندارد.
ربیعی با ذکر مثالی از زیر فرش کردن خاکروبه ها گفت: ما مسائل و مشکلات را زیر فرش نمی کنیم تا دیده نشود بلکه برای شنیدن و حل آنها اقدام خواهیم کرد.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه من با ساخت و پاخت ها نیامده ام افزود: من هم مثل شما بودم حتی شاید وضع من از شما بدتر بود.
وی افزود: من از نزدیک با مشکلات شما آشنا هستم. و حداقل با چندین نفر از بازنشستگانی که قول داده بودم در منزلشان ملاقات کردم.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: من برای اولین بار در تلویزیون راجع به کاهش ۶۷ درصدی قدرت خرید بازنشسته ها صحبت و موضوع را به عنوان مسئله مطرح کردم بنابراین نمی توان گفت که با این مسئله آشنا نیستم.
وی خاطر نشان کرد: این مسئله آنقدر در کشور شناخته شد که در انتخابات ریاست جمهوری اخیر نیز هر کسی می خواست صحبت کند ناچار بود راجع به مسائل بازنشستگان نیز اظهار نظر کند.
ربیعی افزود: وقتی در مجلس راجع به موضوع بازنشستگی و صندوق ها صحبت کردم ، صندوق بازنشستگی کشوری یک کارپردازی ناعادلانه با یک آینده نامعلوم بود و ما پس از آن به فهم در خصوص این مسئله رسیدیم و دارای برنامه شدیم.
وزیرتعاون ، کار ورفاه اجتماعی یادآور شد: من خود برنامه همسان سازی حقوق بازنشستگان و مصوبات آن را در مجلس دنبال کردم .
وی افزود: امسال نیز با توجه به اینکه پرداخت بدهی دولت به صندوق ها در برنامه دولت نبود، تلاش کردیم و برای آن بودجه اختصاص دادیم.
ربیعی با اشاره به اینکه در گذشته صندوق ها طوری مدیریت شده اند که این شکاف رخ داده است گفت: انجام این کار حجم بالایی از پول می خواهد و من نمی گویم که کار خارق العاده کرده ایم ولی کارهای زیادی انجام شده است.
وی در ادامه گفت: اگر از من بپرسید این اقدامات کافی است؟ می گویم خیر کافی نیست ولی ما باید جهت را درست کنیم و راه را ادامه بدهیم.
نظر شما