به گزارش خبرنگار مهر، علی موسوی در نشست خبری با خبرنگاران که ظهر سهشنبه در مرکز شهید خدایی برگزار شد، بابیان اینکه رویکرد جدیدی در حوزه مشاوره و هدایت آموزشی در نظر گرفتهشده است، اظهار کرد: اصلاح جهتگیری آموزش در راستای هدفمندی آموزش اقدام حائز اهمیتی است که موردتوجه سازمان آموزش فنی و حرفهای قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد و ارائه رشتههای جدید در واقع تابع تقاضا و نیاز است، افزود: خودروهایی بهصورت متمرکز برای ۳۵۰ کارگاه اتومکانیک خریداریشده است که برگرفته از نیاز و تقاضای افراد بوده است.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای مدیریت تقاضا و نیاز بازار کار را الزامی دانست و تصریح کرد: پاسخ به نیاز بازار کار باید برای تغییرات رشتهای تا مرز ۴۰ درصد امکانپذیر شود همچنین میتوانند صاحبان مشاغل نیاز نیروی انسانی خود را از طریق آموزش فنی و حرفهای تأمین کنند.
موسوی خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ هزار شغل در جامعه وجود دارد که دولت بهتنهایی قادر به ارائه آموزش بهتمامی این مشاغل نیست لذا باید با مشارکت مردمی و کارگاههای مدنظر بستر آموزش برای آنها فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای با سرمایهگذاری بخش خصوصی صورت گرفته است، تربیت نیروی انسانی را ضروری دانست و گفت: بروز رسانی اطلاعات مربیان در مرکز تربیت مربی کرج اجرایی میشود همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که هزار و ۲۰۰ نوع حرفه در جهان وجود دارد.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اعلام اینکه نیاز برای تغییر رشتهها قابلیت تغییر دارد، بیان کرد: به تمام کاریابیهای فعال در کشور اعلامشده که با همکاری آنها آمادگی تربیت نیروی انسانی در بخشهای مختلف راداریم.
وی با اشاره به اینکه جهتگیری آموزش در کشور به سمت رشتههای خدماتی است، گفت:. پاسخگویی به منابع انسانی موردنیاز بازار کار و صیانت از اشتغال موجود مهمترین اقدامات در دستور کار طی سال آتی خواهد بود.
موسوی بابیان اینکه در سال ۹۵ با همکاری قرارگاه مهارتآموزی سربازان، بیش از ۲۵ هزار نفر آموزش دیدند، اظهار کرد: طی سال جاری بیش از ۵۰ هزار سرباز تحت آموزش قرار گرفتند.
نظر شما