به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویشامیری بعد از ظهر پنجشنبه در اولین مجمع سلامت استان زنجان که به میزبانی سالن همایشهای بینالمللی روزبه دانشگاه علومپزشکی استان زنجان برگزار شد، با یادآوری اینکه بیش از ۵۰ درصد مولفههای مؤثر در سلامت مربوط به مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است، افزود: با تشکیل مجمع سلامت استان به دنبال این هستیم تا نظام سلامت را اجتماعی و عمومی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه یکی از اهداف تشکیل مجمع سلامت در استان، عمومی کردن سلامت جامعه و تضمین سلامت مردم با کمترین هزینه است، ادامه داد: تشکیل مجمع سلامت در دستور کار جامعه و نظام قرار دارد و همه سازمانها باید نقش خود را بشناسند و بدانند تأمین سلامت مردم تنها وظیفه وزارت بهداشت نیست.
درویش امیری با اشاره به اینکه مشارکت در حوزه سلامت نیازمند مشارکت بین بخشی و مردمی است، اظهار کرد: همه دستگاهها در حوزه سلامت نقش اساسی دارند و از همه مهمتر اینکه معتقدیم انسان برای برخورداری از زندگی سالم، به دو مؤلفه مهم امنیت و سلامت نیاز دارد که این دو مؤلفه از سرمایههای بزرگ انسان بهشمار رفته و اگر این دو را نداشته باشد با مشکلات زیادی روبهرو خواهد شد.
استاندار زنجان همچنین با اشاره به اینکه مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نقش پررنگی در سلامت مردم ایفا میکند، خاطرنشان کرد: سلامت جامعه در گروی مشارکت سازمانها و نهادها و عموم مردم است تا سلامت جامعه تضمین شود.
همچنین رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با تاکید بر اینکه بحث کیفیت موادغذایی، یکی از مواردی است که اکثر مردم با آن درگیر هستند، افزود: با توجه به آماری که در این زمینه در دسترس داریم، فقط ۱۹ درصد از مردم به موادغذایی با کیفیت دسترسی دارند.
حسین جعفری با اشاره به اینکه برخلاف تصور عموم، مصرف بیش از حدی در کود شیمیایی نداریم، اظهار کرد: امروز برخلاف گذشته، مأموریت داریم تا کیفیت موادغذایی را افزایش دهیم، این در حالی است که در گذشته بیشتر بر روی افزایش تولیدات کشاورزی متمرکز بودیم.
نظر شما