حسن ماسوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این میزان بارگیری در راه آهن شرق نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱ درصد و تخلیه بار ۱۶۴ درصد رشد داشته است.
وی افزود: این بارها شامل سنگ آهن، سیمان، بالاست، زغال سنگ و کنسانتره سنگ آهن بدون احتساب دو مبدا بارگیری در ایستگاههای سه چاهون و بیشه بوده است که با برنامهریزیهای صورت گرفته در چند ماه اخیر و تلاش مضاعف کارکنان شاهد افزایش چشمگیر شاخصهای حمل بار نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم.
مدیرکل راه آهن شرق ادامه داد: در شاخص تخلیه بار نیز که بالغ بر ۵۵۸ هزار و ۷۴۹ تن نبوده نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیر ۱۶۴ درصدی داشته است.
ماسوری با بیان اینکه عمده این بارها از مبدا معادن سنگ آهن سنگان، معادن زغال سنگ پروده و تربت حیدریه بارگیری شده است، بیان کرد: این بارها به مقصدهای بندرعباس، زرین شهر اصفهان، جلال آباد کرمان، فولاد خراسان و کشور ترکمنستان حمل شدند.
وی افزود: اهمیت این چشمه بارگیری برای حمل و نقل ریلی و مزایای اقتصاد ملی و منافع جامعه از حمل این بار عظیم توسط راهآهن باعث شده توسعه زیرساختها، ارتقای ظرفیت شبکه ریلی و شناسایی و رفع گلوگاهها مورد توجه مسئولین قرارگیرد.
مدیر کل راه آهن شرق گفت: بر اساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه ششم توسعه باید حمل بار از جادهها به ریل منتقل شود و در حال حاضر سالانه هفت میلیون تن سنگ آهن به فرم دانه بندی، کنستانتره و گندله از معادن فعال در سنگان استخراج و به مقاصد کارخانههای ذوب آهن، فولاد و بنادر جنوبی کشور برای صادرات ارسال میشود.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۴۰ درصد این میزان توسط راه آهن حمل میشود و راهآهن شرق بزرگترین منطقه ریلی کشور است که در محدوده سه استان خراسان رضوی، جنوبی و یزد واقع شده و در بسیاری از شاخصهای عملکردی توانسته از نواحی با سابقه راه آهن سبقت بگیرد.
نظر شما