به گزارش خبرنگارمهر، معاون وزیر نفت درامورمنابع انسانی ومدیریت درپنجمین همایش پژوهش وصنعت گفت : لازمه رونق اقتصاد کشور از طریق صنعت نفت خودداری از وضع قوانین دست و پاگیر ، کاهش محدودیت دستگاه های نظارتی و اعتماد به مدیران و مسئولان صنعت نفت است .
منصورمعظمی افزود: هم اکنون درخانواده وزارت نفت 86 هزارنفر به صورت رسمی و بیش از 30 هزارنفر به صورت مستقیم وغیر رسمی مشغول به کارند که اگر پیمانکاران و مجریان خصوصی طرحها را نیزبه آن بیافزاییم این تعداد درحدود یک میلیون نفر را در بر می گیرد .
وی با تاکید براینکه قطعا امکان اشتغال 7 میلیون نفردرصنعت کشور وجود دارد گفت : لازمه تحقق اشتغال این تعداد، اتخاذ تدابیر دقیق وعلمی و اعمال راهکارهای متناسب این صنعت است .وی اضافه کرد : ما با مشکل نبود نیروی انسانی خلاق مواجه نیستیم بلکه اجرای روشهای دیوان سالاری به دلیل اعمال محدودیت ها و فقدان استقلال مانع از رشد و نمو ایده های نو و بروز خلاقیت و بالندگی افراد می شود .
وی با اشاره به بودجه 1250 میلیارد تومانی پژوهشی کل کشور درسالجاری گفت : درکشورهای تولید کننده نفت ( صادر کننده ) هزینه های تحقیقاتی کمتر از 3درصد است اما در کشورهای وارد کننده نفت ( مصرف کننده ) که عمدتا کشورهای صنعتی هستند این رقم به 6 درصد می رسد .
وی با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته نسبت اعتبارات پژوهشی به تولید ناخالص داخلی 5/3 درصد است گفت : این میزان درحالی که طبق قانون برنامه و چشم انداز 20 ساله باید 3 درصد باشد هم اینک 7/0 درصد است .معظمی با اشاره به اینکه در صنعت نفت مشکل مالی به لحاظ اقدامات تحقیقاتی وجود ندارد اضافه کرد : در سال جاری 120 میلیارد تومان بودجه پژوهشی وزارت نفت در نظرگرفته شده است .
معاون وزیر نفت با ابراز تاسف از اینکه وابستگی اقتصاد ایران به نفت انکارپذیر است گفت : طبق بررسی های صورت گرفته هزینه های تحقیقاتی در کشورهای تولید کننده کمتر از 3 درصد است اما درکشورهای وارد کننده نفت این میزان به 6 درصد می رسد و این نشان می دهد که کشورهای صنعتی به شدت در پی کاهش وابستگی خود به نفت هستند .
نظر شما