به گزارش خبرنگار مهر، خیر الله خیرایی صبح چهارشنبه در جشن نیکوکاری در مدرسه صدیقه کبری خرم آباد با اشاره به اینکه کمیته امداد از نهادهای انقلابی است که به دستور امام راحل تاسیس شد، هماهنگی و مدیریت و برنامه ریزی برای یاری رساندن به افرادی که به هر شکلی دارای تنگناهای مالی هستند، از اهداف تاسیس این نهاد است، اظهار داشت: باید از حرکت خوبی که امروز در راستای برگزاری جشن نیکوکاری در مدراس اتفاق افتاده تشکر کنیم.
وی با بیان اینکه در کشور حدود ۱۳ میلیون نفر دانش آموز و در استان ۳۲۰ هزار دانش آموز داریم، تصریح کرد: تبلور همه نوع توان اقتصادی در مدارس ما هم وجود دارد، در استان هم دانش آموز غنی داریم هم دانش آموز فقیر، هم دانش آموزی داریم که نیازهای اولیه او به شکل حداکثری تامین می شود و هم دانش آموزانی داریم که با حداقل ها زندگی می کنند.
معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه مهم ترین سند آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است، هدف این سند رساندن دانش آموزان به حیات طیبه است، افزود: حیات طیبه یعنی دانش آموزی که ما تربیت می کنیم یک بعدی نباشد، اگر فقط روی آموزش کار کنیم آموزش و پرورش ما ابتر است، باید به ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت توجه شود؛ به همان اندازه که به آموزش ریاضی توجه می کنیم به تعاون هم توجه کنیم، به مسائل زیست محیطی هم توجه کنیم، به فعالیت های اجتماعی هم توجه کنیم.
خیرایی با اشاره به اینکه اگر می گوییم تعلیم و تربیت باید همه جانبه نگر باشد، یکی از موارد آن تربیت اجتماعی است، انسان اجتماعی سرنوشت دیگران برایش مهم است، وضعیت اقتصادی دیگران را اهمیت می دهد؛ ادامه داد: برگزاری این جشن های نیکوکاری برای ایجاد و ترویج فرهنگ نوع دوستی در بین آحاد جامعه است.
وی با بیان اینکه امسال ۵۰ هزار بسته نوشت افزار را با کمک خیرین در بین دانش آموزان استان توزیع کردیم، تصریح کرد: همچنین ۲۵۰۰ کارت هدیه ۱۰۰ هزار تومانی بین دانش آموزان بی بضاعت توزیع کرده ایم که معادل ۲۵۰ میلیون تومان است.
معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش لرستان خاطرنشان کرد: ما آمادگی لازم را برای اجرای فعالیت های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ نوع دوستی در سطح مدارس استان داریم.
نظر شما