دکتر سید محمد صابری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کمبود اعتبارات در سال جاری مسوولان بخش بهداشت و درمان بم را به لحاظ پرداخت حقوق پرسنل این بخش، پرداخت مبالغ قرارداد پیمانکاران ساخت مراکز بهداشتی و پرداخت هزینه های خرید تجهیزات بیمارستانی با مشکلات عدیده ای روبرو کرده طوریکه بخشی از این هزینه ها بصورت علی الحساب پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: کمبود اعتبارات درمانی بم همواره گریبانگیر حوزه بهداشت و درمان این شهرستان بوده اما این میزان در سال جاری به نحوی چشمگیر افزایش یافته و تاکنون پیگیری های مسوولان این بخش نسبت به رفع بخشی از این کمبود اعتبار از سوی سازمان های مربوطه مورد بی توجهی قرار گرفته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بم در رابطه با میزان شیوع بیماری سالک در این منطقه اظهار داشت: سالک بیماری بومی بم است طوریکه پیش از زلزله بم وجود داشته و پس از آن نیز شیوع این بیماری تا به امروز استمرار داشته است هر چند که تصور از بین رفتن این بیماری در بم بعید به نظر می رسد اما از آن زمان تاکنون سالیانه یک بار در تمام منطقه سم پاشی شده و بیش از این نیز نیازی به سم پاشی نبوده است.
صابری با اشاره به عدم تخصیص اعتبارات برای ساخت بیمارستان 100 تخت خوابی امام خمینی (ره) در بم، یادآور شد: این بیمارستان که پیش از وقوع زلزله به حالت نیمه ساخته بوده، طی 3 سال گذشته هیچ اعتباری برای تکمیل و بهره برداری از آن تامین نشده است. البته کمک های قابل قبولی از داخل و خارج برای ساخت تعدادی مرکز بهداشتی و درمانی در این شهرستان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان 96 تخت خوابی پاستور ، 7 مرکز بهداشتی - درمانی شهری در مناطق آسیب دیده ناشی از زلزله ، زایشگاه مهدیه ، پلی کلینیک امام رضا (ع) و مرکز تحقیقاتی - درمانی سالک در شهرستان بم فعال هستند.
به گفته صابری ، تاکنون 70 درصد عملیات احداث و تکمیل ساختمان های مراکز بهداشتی و درمانی در بم به اتمام رسیده و تا خرداد سال آینده تمامی این مراکز به بهره برداری می رسند.
نظر شما