۱۹ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴

استاندار زنجان:

زنجان جزو ۵ استان برتر برای حضور سرمایه گذاران خارجی است

زنجان جزو ۵ استان برتر برای حضور سرمایه گذاران خارجی است

زنجان-استاندار زنجان گفت: زنجان جزو ۵ استان برتر پرجاذبه کشور برای حضور سرمایه گذاران خارجی بوده و رتبه سرمایه گذاری داخلی استان از ۱۴ به ۱۱ ارتقا یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویش‌امیری ظهر شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان، با بیان اینکه از ۸ هزار و ۸۷۸ شغل در استان صیانت شده است، افزود: میزان بیمه اجباری تأمین اجتماعی در استان از ۱۰۴ هزار نفر به ۱۱۰ هزار نفر ارتقاء یافته که ۵ هزار نفر نیز به میزان بازنشستگان استان افزده شده است.

وی با بیان اینکه استان زنجان در شاخص‌های مربوط به رونق اقتصادی و کسب و کار وضعیت رو به رشدی داشته است، ادامه داد: استان زنجان جزو سه استان نخست کشور در وصول درآمدهای استانی بوده است

درویش امیری گفت: صادرات کالاهای تولیدی استان زنجان بیش از سهم استان بوده است به گونه‌ای که سهم صادرات استان زنجان بعد از انقلاب اسلامی ۸۶ صدم درصد بوده که در سال جاری این میزان به ۱.۶ درصد از کل صادرات کشور رسیده که به ۴۴ کشور دنیا انجام می‌شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه درآمد گمرک استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه بیش از ۳۵ درصد رشد داشته است، افزود: استان زنجان جزو ۵ استان برتر پرجاذبه کشور برای حضور سرمایه گذاران خارجی بوده و رتبه سرمایه گذاری داخلی استان از ۱۴ به ۱۱ ارتقا یافته که گویای روند رو به رشد سرمایه گذاری در استان و بهبود محیط کسب و کار است.

درویش امیری با بیان اینکه کارگروهی برای تسهیل امور جهت توزیع تسهیلات تکلیفی بانک‌ها در استان شکل گرفته است، یادآور شد: با مسئولیت استانداری و حضور شورای هماهنگی بانک‌های عامل استان و دستگاه‌های توزیع کننده شاهد هماهنگی مناسبی برای ارائه تسهیلات در استان هستیم.

استاندار زنجان با اشاره به جذب سهم  ۱۰۰ درصدی استان زنجان در بخش مشاغل خانگی، گفت: استان زنجان در حوزه مقاوم سازی بافت روستایی ۶۵ تا ۷۰ درصد موفق به جذب سهم استانی شده و در طرح رونق اقتصادی نیز استان زنجان جزو سه تا چهار استان نخست کشور است.

درویش امیری افزود: در سال جاری بیش از ۸۸ درصد مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان عملیاتی شده و مشکلات مربوط به واحدهای تولیدی در بخش مختلف پیگیری و رفع شده است.

وی با بیان اینکه در راستای تحقق این مصوبات شاهدیم که بیش از ۲۹ واحد تولیدی غیرفعال استان مجدد احیا و به چرخه تولید بازگشته است، افزود: احیای این واحدهای تولیدی در سال جاری موجب ایجاد یک هزار و ۵۰۰ شغل در استان زنجان شده و در سال جاری واحد غیرفعال به واحدهای تعطیل استان افزوده نشده است.

استاندار زنجان با اشاره به آغاز به کار پارک علم و فناوری استان زنجان،  گفت: استان زنجان جزو استان‌هایی بود که این پارک را نداشت و با پیگیری صورت گرفته طی فروردین سال جاری مجوز رسمی راه اندازی آن از طریق وزارت علوم اخذ شد و با تلاش نمایندگان مجلس شورای اسلامی ردیف اعتباری مستقلی در سال آتی برای آن پیش بینی شده است.

درویش امیری افزود: به دلیل بروز برخی تاخیرها در این راستا قرار گرفتن استان زنجان در گروه ۴ پارک‌های علم و فناوری کشور زیبنده استان نیست و با وجود دانشگاه‌های ممتاز استان زنجان باید در آینده استان در گروه‌های اول و دوم کشور قرار گیرد.

در این جلسه داوود مراد خانی به عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان معرفی شد و تفاهم نامه دوجانبه مابین این پارک و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای همکاری بیشتر و توسعه فعالیت‌ها منعقد شد.

کد خبر 4248100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha