به گزارش خبرگزاری مهر، در ساخت این عمارت نانویی از پیشرفته ترین تکنیک های جوشکاری در ابعاد یک میلیاردیوم متر استفاده شده است.
دانشمندان این پروژه اعلام کردند، با استفاده از این تکنیک های جدید می توانند اتصال کوچکترین قطعات الکترونیکی ممکن به یکدیگر را عملی سازند.
یکی از این تکنیک ها جوشکاری نقطه ای نانورباتیک نامیده می شود که در آن از مس ذوب شده برای اتصال قطعات نانویی به شیوه لحیم کاری متداول استفاده می شود.
این روش جدید از سوی دانشمندان انستیتو رباتیک و سیستم های هوشمند زوریخ در سوئیس با همکاری دانشمندانی از دانشگاه «ژژیانگ» چین ابداع شده است.
یکی از این دانشمندان گفت: ما در این فرآیند بی سابقه، یک نانولوله کربنی پر شده از مس به عرض 50 نانومتر را به درون یک دستگاه تولید کننده نانورباتیک وارد کردند و در ادامه از ولتاژ کمی برای ذوب کردن مس استفاده کردیم. در این فرآیند به این دلیل از دستگاه نانورباتیک استفاده شد تا مس در حال ذوب، یک نانولوه کربنی را به نانولوله دیگر متصل کند.
بر اساس گزارش نیوساینتیست، این دانشمندان معتقدند که از این تکنیک نانویی می توان در تولید قطعات گوناگون الکترونیکی استفاده کرد.
به گفته آنها استفاده از مس به این دلیل صورت گرفته است چون این فلز در فرآیند یاد شده مقاومت چندانی از خود نشان نمی دهد.
«دانگ» یکی از این دانشمندان گفت: این تکنیک جدید می تواند نانولوله ها را به ترانزیستورهای بسیار کوچک نیز متصل کند.
این تکنیک به جهت حساسیت بالا در هر آزمایشگاهی قابل اجرا نبوده و تنها در چند آزمایشگاه معدود در سراسر جهان قابل اجراست.
ساخت سازه های سه بعدی نانویی با استفاده از این تکنیک رویایی است که اکنون به واقعیت تبدیل شده است.
نظر شما