به گزارش خبرنگار مهر ، غلامحسین حیدری در گفتگو با خبرنگاران در زنجان تاکید کرد: دولت و مجلس نگاه ویژه ای به بخش آموزش و پرورش دارند که افزایش اعتبارات سا زمان از 4 هزار به 6 هزار میلیارد تومان و اختصاص بی سابقه 4 میلیارد دلار برای بازسازی مدارس فرسوده ، از جمله این موارد است.
وی ، تعداد دانش آموزان مشغول به تحصیل در مراکز غیر انتفاعی در سطح کشور را بیش ازیک میلیون و 100 هزار نفر عنوان کرد و افزود: با توجه به رعایت عدالت آموزشی در برنامه ریزی های آموزشی و حرکت در جهت محرومیت زدایی در این بخش طرح رافع را برای تحت پوششش قرار دادن دانش آموزان بی بضاعت و ایتام اجرا نمودیم.
حیدری متذکرشد: دولت امسال برای اجرای طرح رافع 34 میلیارد ریال اختصاص داده است. همچنین به ازای در اختیار گذاشتن یک نفر معلم برای این مدارس 3 نفر دانش آموز به صورت رایگان در این مدارس ثبت نام می شوند.
وی ، وارد شدن موسسات خیریه در امر آموزش و پرورش را از مهم ترین اقدامات صورت گرفته در کشور عنوان کرد و افزود: در حال حاضر جمعیت تعاون کشور بیش از 6 هزار دانش آموز محروم در مناطق مرزی را در قالب مدارس غیر انتفاعی تحت پوشش قرار داده و نظیر این مسئله را سپاه و آستان قدس رضوی صورت داده اند.
حیدری همچنین تعداد دانش آموزان شاغل به تحصیل در مدارس شبانه روزی کشور را 400 هزار دانش آموز روستایی عنوان کرد و گفت: دولت برای تحت پوشش قرار دان کودکان روستایی به عرصه تعلیم و تربیت به توسعه هرچه بیشتر مدارس شبانه روزی کمک می کند.
وی ، اجرای آموزش های پیش دبستانی با گرایش قرآنی را از مهم ترین اقدامات صورت گرفته در سازمان آموزش و پرورش در سطح کشور دانست و افزود: با برنامه ریزی های انجام شده 2 میلیون و 400 هزار کودک 4 تا 6 ساله تحت پوشش آموزش های پیش دبستانی با گرایش قرآنی قرار می گیرند که با اجرای این طرح 12 هزار نفر نیز وارد بازار کار می شوند.
حیدری گفت: با گذشت کمتر از 3 ماه از راه اندازی مدارس پیش دبستانی با گرایش قرآنی در کشور 800 هزار نفر تحت پوشش این مراکز قرار گرفته اند.
معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش از افت آموزشی در مقطع ابتدایی به خصوص کلاس اول دبستان در مناطق دو زبانه خبر داد و افزود: این وضعیت در تضاد با فرهنگ غنی گذشته ایران است و مطمئنا توسعه کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد که برای حل این مشکل چاره ای جز راه انداری مدارس پیش دبستانی نیست.
حیدری ؛ جهاد مقدس مدرسه سازی ، گسترش مدارس غیر انتفاعی و شبانه روزی ، تشکیل شوراهای آموزش و پرورش و انجمنهای اولیا و مربیان را از راهکارهای مهم جهت توسعه مدارس عنوان کرد و گفت: امسال 30 هزار و 200 میلیارد ریال کمک های مردمی در قالب جهاد مدرسه سازی به وزارت آموزش و پرورش تخصیص یافته است.
حیدری همچنین با اشاره به کافی نبودن زمان سال تحصیلی در کشور ، گفت: سال تحصیلی در ایران کمتر از 200 روز است که این مدت برای رسیدن به حد مطلوب باید به 260 روز افزایش یابد.
وی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده ، ازسال آینده تمامی مدارس شاهد کشور به صورت شبانه روزی فعالیت خواهند کرد
نظر شما