به گزارش خبرنگار مهر، حسین باقری صبح یکشنبه در سومین جشنواره تجلیل از نوآوری های بسیجیان و حلقه های صالحین در صنعت استان کرمان اظهار داشت: یکی از معضلاتی که در واحدهای تولیدی به صورت ملی داریم که در نهایت منتج به تولید کالای بی کیفیت یا کم کیفیت شده است وجدان کاری است که متاسفانه در کشور ما پایین است لذا یکی از اهداف این همایش نهادینه کردن فرهنگ بهره وری و وجدان کاری است.
وی تبلیغ روحیه نوآوری در کارخانجات و جریان سازی و نهادینه سازی گفتمان علمی را از دیگر اهداف این همایش برشمرد و افزود: اگر بخواهیم در دنیا جایگاهی داشته باشیم باید مجهز به سلاح علم باشیم چرا که اگر جایگاه علمی مقتدرانه داشته باشیم تحریم ها اثرگذار نخواهند بود.
وی عنوان کرد: این همایش همچنین با هدف تبیین روحیه «ما می توانیم» که از شعارهای اساسی انقلاب است برگزار شده تا نوآوریها را از حاشیه به متن آورده و به نخبگان و نواوران اولویت ببخشد.
مسئول بسیج کارگری استان کرمان تصریح کرد: مدیریت جهادی و انقلابی از تاکیدات مقام معظم رهبری است که برای آن شاخصهایی از جمله کار، تلاش، محاسبه با خدا، علم، تدبیر، درایت، کار شبانه روزی نام برده اند و رمز و راز رسیدن به پیشرفتهای علمی، به فرموده رهبر معظم انقلاب معنویت است. در زمان جنگ نوآوریهایی رخ داد که کارشناسان نظامی جهان را انگشت به دهان کرد که حاصل معنویت رزمندگان بود.
باقری با بیان اینکه تمدن بزرگ اسلامی دوباره باید توسط بسیجیان احیا شود، یادآور شد: مقام معظم رهبری می فرمایند آن چیزی که کشور را به سامان خواهد رسانید و این سامان سرریز به منطقه و دنیا خواهد شد عبارت است از تعهد دینی و انقلابی.
وی با اشاره به برگزاری سومین جشنواره نوآوریهای بسیجیان در صنعت در استان کرمان، تصریح کرد: این یک کار مستمر فرهنگی است چرا که روح و محتوای جوهره خیلی از کارهای بسیج را بهره وری تشکیل می دهد که یکی از مظاهر آن این جشنواره است.
مسئول بسیج کارگری استان کرمان از شناسایی ۶۰ نخبه بسیجی در واحدهای صنعتی استان کرمان خبر داد و گفت: در سه سال گذشته نزدیک به ۶۰ نخبه بسیجی را شناسایی کردیم و برای آنها بانک اطلاعاتی تشکیل دادیم و از هر ۶۰ نفر تجلیل و آنها را به سازمان بسیج علمی معرفی کردیم.
باقری اضافه کرد: بیشترین نوآوریها را کارخانه هایی داشتند که بیشترین طرح را در این جشنواره داشتند و انتظار داریم این جشنواره سال به سال پررونق تر برگزار شود.
مسئول بسیج کارگری استان کرمان در ادامه تصریح کرد: کشور ایران با داشتن یک درصد جمعیت جهان، ۱.۹ دهم درصد مقالات بین المللی، ۲.۹ دهم درصد مقالات پراستناد جهان را در اختیار دارد.
باقری افزود: در چهل سال گذشته ۳۷۵ هزار مستند علمی از دانشمندان ایرانی در جهان ثبت شده و در حال حاضر از نظر رشد دستاوردهای علمی مقام اول را در خاورمیانه و مقام شانزدهم را در دنیا داریم که باید به رتبه اول برسیم.
نظر شما