۲۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۷:۲۸

معاون استاندار سمنان:

سمنان رتبه دوم پرداخت تسهیلات رونق تولید در بخش صنعت را دارد

سمنان رتبه دوم پرداخت تسهیلات رونق تولید در بخش صنعت را دارد

سمنان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: سمنان رتبه دوم پرداخت تسهیلات رونق تولید در بخش صنعت را دارد و این نشان از عزم ویژه مسئولان در رونق تولید دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد همتیان ظهر یکشنبه در نشست کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان که برای صد و یکمین بار طی دو سال گذشته برگزار شد، بیان کرد: سمنان در پرداخت تسهیلات در بخش صنعت، رتبه دوم را در بین ۳۱ استان کشور به خود اختصاص داده که این از عزم جدی مسئولان برای رفع موانع تولید استان دارد.

وی افزود: سمنان همچنین در بخش کشاورزی رتبه چهارم پرداخت تسهیلات بهین یاب، ویژه واحدهای تولیدی را در مقایسه با سایر استان‌های کشور دارد که این امر نیز مقامی درخور توجه محسوب می‌شود.

۶۳درصد مصوبات رفع موانع تولید اجرایی شد

معاون استاندار سمنان بابیان اینکه بیش از ۶۳ درصد مصوبات کارگروه رونق تولید در استان اجرایی شده است، گفت: بیشترین مصوبات این کارگروه از آغازین نشست هم‌زمان با فروردین ۹۵ تاکنون در حوزه رفع مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی و همچنین کشاورزی و دام‌پروری در بخش‌های تأمین نقدینگی، بدهی بانکی، بدهی مالیاتی، کارگری، تأمین اجتماعی، سوخت و انرژی، گمرک، سند مالکیت و ... بوده است.

همتیان با اشاره به اهتمام مسئولان و اعضای ستاد رفع موانع تولید استان سمنان برای رونق تولید و اشتغال، بیان کرد: با تلاش اعضای ستاد، مصوبات در دست اقدام تأمین اجتماعی و امور مالیاتی که در حوزه ستاد رفع موانع تولید شهرستان، بیشترین فراوانی را نیز دارند حداکثر تا ۲۰ فروردین به دبیرخانه اعلام می‌شوند.

ضرورت صادرات محصولات تولیدی استان سمنان

وی از سوی دیگر به‌ضرورت رفع موانع تولید و فروش محصولات تولیدی استان نیز اشاره کرد و گفت: دولت با مصوبه حمایت از واحدهای تولیدی و کالاهای صادارتی اقدامات خوبی را برای رونق اقتصادی انجام داده اما باید در نظر داشت که همچنان تولیدکنندگان استان با مشکلاتی از نظیر بازار فروش دست‌وپنجه نرم می‌کنند که بخش عمده آن‌ها در حوزه صادرات و در حوزه مرزهای کشور قلمداد می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار سمنان در ادامه افزود: یکی از راه‌های رفع مشکلات صادرات در حوزه صنایع تولیدی، به کار بستن سیاست دیپلماسی اقتصادی مناسب از سوی دولت در خارج و همچنین آسان‌سازی و روان‌سازی عرضه محصولات از طریق کاهش هزینه حمل‌ونقل ارائه تسهیلاتی برای یافتن بازارهای بین‌المللی و ... محسوب می‌شود که باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشت.

کد خبر 4249199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha