به گزارش خبرگزاری مهر حسن رحمانی در جمع خبرنگاران حمل و نقل جاده ای را از مهمترین زیربخشهای صنعت حمل و نقل ذکر کرد و گفت: 90 درصد از جابهجایی مسافران کشور از طریق ناوگان حمل و نقل جاده ای انجام می گیرد.
وی افزود: نزدیکی استان قم به مراکز سیاسی و قطب های اقتصادی و صنعتی باعث شد تا وسایل نقلیه 17 استان برای دسترسی به مناطق مختلف از جاده های این استان تردد کنند.
رحمانی استفاده از ناوگان حمل و نقل ترکیبی را به دلیل کاهش مصرف سوخت و صرفه جویی در وقت به صرفه دانست و گفت: باید انگیزه مردم را به سمت استفاده از حمل و نقل عمومی سوق دهیم.
وی اضافه کرد: افزایش تولید وسایل نقلیه باید با گسترش منطقی شبکه راههای کشور همراه باشد.
مدیر سازمان حمل و نقل استان قم گفت: 60 درصد از اعتبارات عمرانی استان در حفظ و نگهداری راهها هزینه شده و توسعه راههای استان باید بر اساس طرحهای ترافیکی باشد.
وی از احداث 27 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی خبر داد و گفت: ایمن سازی مدارس حاشیه راهها، واگذاری امور تصدی گرایان حمل و نقل به بخش خصوصی، تشکیل خانه های حمل و نقل، ساماندهی پارک سوار 72 تن ایجاد دفاتر فروش بلیط استاندارد در طح شهر و تهیه بانک اطلاعات شرکت حمل و نقل از جمله فعالیتهای سازمان حمل و نقل استان قم می باشد.
رحمانی از اختصاص اعتبار 50 میلیونی جهت مشاوره برای رفع نقایص 27 نقطه حادثه خیز و بهره برداری از جایگاه سوخت مجتمع مارال و پل عار پیاده روستای پستگان در هفته حمل و نقل خبر داد.
وی ادمه داد: طرح همنام کردن شرکتهای حمل و نقل ، کارت صحت و سلامت جسمی و روحی رانندگان، فعال شدن طب صنعتی ، فروش اینترنتی بلیط در استان قم و تغییر رویکرد پایانه های مسافربری از جمله اقدامات در دست اجرای سازمان حمل و نقل می باشد.
در ادامه فرمانده پلیس راه استان قم اظهار داشت: در کیلومتر 10 جاده گازران هر ماه شاهد یک فقره تصادف هستیم و باید مسئولین نسبت به تعریض 4 پیچ محور جاده گازران جهت کاهش تصادفات اقدام کنند.
سرهنگ فخاریان 38 کارخانه موتورسازی استان قم را یکی از بزرگترین معضلات استان دانست.
نظر شما