دکتر علی مطلبی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: رفع دغدغه های مالی دانشجویان در حد بضاعت مهمترین هدف موسسه است و به همین دلیل صندوق به اهداف مالی هیچ گونه توجهی ندارد.
وی افزود: این موسسه زیرنظر بانک مرکزی کشور فعالیت می کند و ساختار آن به صورت قرض الحسنه است و جذب منابع آن از طریق دانشجویان و خیرین صورت می گیرد.
مطلبی خاطرنشان کرد: منابع جذب شده از طریق دانشجویان و خیرین بین شعب صندوق تقسیم می شود و با این روش دغدغه های مالی دانشجویان ضمن مشارکت در حل مشکلات یکدیگر کاهش می یابد.
وی یادآور شد: در این صندوق 8 نوع حساب با 8 نوع پرداخت وام در نظر گرفته شده و پرداخت 8 نوع وام نیازهای ضروری ، عادی ، ازدواج دانشجویان و خرید تجهیزات دانشگاه به تصویب هیات مدیره رسیده است.
مطلبی اضافه کرد: وام عادی به مبلغ چهارمیلیون ریال با کارمزد چهاردرصد است. وام ازدواج نیز چهار میلیون ریال برای هر دانشجو با کارمزد سه درصد در نظر گرفته شده است که توسط این صندوق به متقاضیان دانشجو پرداخت می شود.
وی تاکید کرد: با افتتاح این صندوق دانشجویان در دانشگاه هیچ گونه دغدغه مالی برای رفع نیازهای دوران دانشجویی نخواهند داشت.
نظر شما