این شاعر و مترجم قرآن کریم درباره سرنوشت کتابخانه های شخصی به خبرنگار مهر گفت : نکته اساسی در مورد کتابخانه های شخصی این است که دقت کنیم این گنجینه ها ازکشور خارج نشوند و اگر هم کسی کتابخانه ای را بنا به نیاز مالی می فروشد ، آن را به خریداران داخلی که از نگهداری آن در داخل کشور اطمینان دارند و یا کتابخانه های معتبر ، بفروشند .
وی افزود : در دهه هفتاد اتفاق ناگواری برای من روی داد که مجبور شدم کتابخانه شخصی ام را بفروشم .
دکترسید علی موسوی گرمارودی در ادامه گفت : من از این بابت که کتابهایم را به بهای کمی فروختم ناراحت نیستم زیرا در همان زمان خریداری پیدا شده بود که قصد داشت این کتابها را به خارج از کشور بفرستد ولی من خوشحالم که این کتابها از کشور خارج نشد و در دسترس مردم خودمان قرار دارد و جای دوری نرفته است .
وی با بیان اینکه کتابخانه های شخصی سرمایه های کشور خودمان است و باید در کشورحفظ شود ، یادآورشد : در کتابخانه شخصی من کتاب خطی وجود نداشت ، اما یادگارهایی از اساتید ادب فارسی مانند امیری فیروز کوهی و به امضای برخی از چهره های شعر معاصر فارسی بود که دیگر در اختیار ندارم .
چهره ماندگار شعر فارسی افزود : صائب تبریزی می گوید " رویی که نگرد زکسی روی کتاب است " ، بنابر این وقتی چیزی مانند کتاب که اینقدر با اهمیت است سزاوار نیست که با آن اینگونه برخورد و معامله شود .
وی افزود : پیشنهاد من به همه مردم این است که ترتیبی بدهند که کتابهای مازاد بر نیازشان را به کتابخانه ملی واگذاری کنند ، چون این مرکز متولی تجهیز کتابخانه های کشور است و از این طریق کتابها به کتابخانه هایی که به آن نیاز دارند خواهد رسید .
نظر شما