به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی ظهر شنبه در دیدار با مدیران و مسئولین دانشگاه های استان افزود: دانشگاه ها باید در تعهد، نظم، تلاش و دلسوزی خاکریز اول پیشرفت استان باشند. اگر دانشگاه دچار مشکل و روزمرگی شد، نباید توقعی از دیگر بخش ها داشته باشیم و بخش های مختلف دانشگاه ها باید پای کار باشند.
احمدی با اشاره به اهمیت فعالیت دانشگاه در کنار صنعت، تصریح کرد: دانشگاه های استان در شهرک ها فعالیت بهتری داشته باشند.
وی افزود: برخی واحد های تولیدی در استان با خرید تجهیزات بسیار پیشرفته به دلیل ضعف و مشکلات مدیریتی و یا عدم حضور کارشناس دچار عدم توفیق در فعالیت شده اند.
احمدی گفت: استان دارای واحدهای بزرگ تولیدی و شهرک های بزرگی است و باید به نحو مطلوبی از این ظرفیت ها بهره برد.
وی بر رفع میدانی و عملیاتی مشکلات واحدهای تولیدی تاکید کرد.
احمدی توسعه و بهبود زنجیره تولید، فرآوری، مارکتینگ و بهبود وضعیت اقتصادی و رشد بخش های مختلف را ضروری دانست.
احمدی گفت: ما از دانشگاه ها توقع دیگری داریم، در گذشته گزارشاتی مبنی بر فعالیت مناسب دانشگاه ها داده می شد و حاکی از آن بود که ۵۰ درصد اعضای هیئت علمی یکی از دانشگاه ها در طول هفته در دانشگاه نیستند و این یک آسیب بزرگ محسوب می شود. وقتی یک دانشگاه دولتی ما نیمه تعطیل است، چه انتظاری می توان از حوزه های دیگر داشت.
وی افزود: در راستای بهبود رصدها، ماهیانه یکبار جلسه ای برای ارائه گزارش عملکرد دانشگاه ها اختصاص خواهد یافت.
استاندار بر ماموریت محور شدن دانشگاه ها تاکید کرد و ابراز داشت: همچنین مهارت آموزی و خروجی محور شدن نیز مورد تاکید است.
احمدی با اشاره به ارائه تسهیلات توسعه روستایی خاطرنشان کرد: دولت ۱۲ هزار میلیارد تومان برای توسعه روستایی در نظر گرفته و سهم استان تاکنون ۲۱۴ میلیارد تومان است.
وی افزود: سود تسهیلات این اعتبارات پنج درصد است و باید در راستای توسعه اشتغال پایدار روستایی هزینه شود.
استاندار گفت: بنای ما بر این است که مشکلات استان به دانشگاه های استان ارجاع شود که داشتن تیم دانشگاهی قوی، علمی و توانمند با تکیه بر خروجی محوری مورد تاکید است.
استاندار با تاکید بر توسعه حوزه خیرین دانشگاهی، گفت: ایجاد ظرفیت برای فعالیت خیرین در حوزه دانشگاهی نیز ضروری است.
وی فعالیت هیات های علمی توانمند در دانشگاه های استان با تاکید بر حضور مستمر در استان را ضروری دانست و گفت: هیئت علمی های دلسوز و متعهد باید مورد حمایت قرار بگیرند.
احمدی گفت: در گذشته زمین های زیادی در استان بدون هدف و غیراصولی واگذار شده است و در حوزه دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج، اختصاص زمین برای فعالیت های علمی و کشاورزی پیگیری و اجرایی خواهد شد.
احمدی همچنین ماموریت محور شدن و تحقق خروجی در دانشگاه های استان را ضروری دانست.
احمدی ابراز داشت: امید است سال پیش رو سال عظمت و سربلندی مردم کشور باشد.
احمدی گفت: با فهم مشترک، هم اندیشی و برنامه ریزی رفع مشکلات استان را رقم خواهیم زد.
استاندار تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد، در شش ماه فعالیت ما در استان، توفیقات مناسبی داشته و در ارزیابی سطح ملی در چند شاخص کلیدی اقتصادی رتبه مناسبی به دست آمد.
احمدی گفت: هیچگاه این مسائل ما را قانع نخواهد کرد و این شروع کار است و استان ظرفیت های بالایی دارد.
وی بر تلاش، برنامه ریزی و توان بیشتر در سال ۹۷ تاکید کرد و بیان داشت: نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری به عنوان حمایت از کالای داخلی بسیار مهم است و کشور در حوزه تولیدات مختلف توانایی رقابت پذیری و کیفیت مناسبی دارد.
احمدی جلوگیری از خروج ارز و توسعه اقتصادی را از جمله خروجی های حمایت از کالای داخلی دانست و بیان داشت: نقش دانشگاه ها در تحقق تولیدات باکیفیت و رقابت پذیر محسوس است و مصرف کالای داخلی منوط به تولید کالای با کیفیت داخلی است.
نظر شما