۲۰ فروردین ۱۳۹۷، ۱۲:۳۹

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

ارائه طرحی برای رفع محرومیت ساختاری در دهستان زیلایی

ارائه طرحی برای رفع محرومیت ساختاری در دهستان زیلایی

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد از رفع محرومیت ساختاری در منطقه محروم زیلایی با مشارکت دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری در قالب یک طرح خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی ظهر دوشنبه در نشست بررسی مصوبات توسعه دهستان زیلایی افزود: در جلسه ای با حضور مسئولان کشوری، مقرر شد با هدف رفع محرومیت ساختاری پروژه هایی با تخصیص ۵۰ درصد توسط دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری و ۵۰ درصد آورده استانی در مناطق هدف تعریف شود.

احمدی از حضور معاون مناطق محروم ریاست جمهوری در استان و اجرای موافقت نامه طی هفته آینده خبر داد و افزود: امید است با تحقق این موافقت نامه شاهد رفع مشکلات و پیشرفت دهستان زیلایی باشیم.

وی با اشاره به لزوم جلوگیری از ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی، بر برنامه ریزی مناسب برای ایجاد زیرساخت های تحصیلی در دهستان زیلایی تاکید کرد.

احمدی همچنین توسعه و بهبود وضعیت جاده ای دهستان زیلایی را ضروری دانست و برجمع بندی مناسب در حوزه احداث راه ها در دهستان زیلایی تاکید کرد.

استاندار با تاکید بر ارائه آمار صحیح در جلسات، ابراز داشت: ارائه آمار صحیح و عملیاتی در جلسات مورد تاکید است و مدیران وقت بیشتری برای برنامه ریزی و تهیه آمار بگذارند.

احمدی بر ایجاد کارگاه های تولیدی با محوریت شرکت شهرک های صنعتی و جذب سرمایه گذار در منطقه زیلایی تاکید کرد و گفت: بهره گیری از جوانان فارغ التحصیل این مناطق در این کارگاه ها اولویت دارد.

احمدی گفت: دستگاه های متولی یک طرح مشترک برای ایجاد ظرفیت های اشتغالزایی در دهستان زیلایی ارائه دهند.

وی فعالیت جزیره ای را یک ایراد دانست و اظهار کرد: با توجه به فعالیت دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری لازم است که با هم افزایی یک پکیج در راستای ارتقای شاخص های توسعه در منطقه زیلایی اجرایی شود.

وی افزود: باید دستگاه های متولی همکاری و هم افزایی مناسبی برای دستیابی به خروجی بهتر در این طرح داشته باشند.

احمدی ایجاد مراکز و ساختمان ها در مناطق هدف را منوط به نیاز سنجی صحیح دانست.

وی با بیان اینکه میزان پوشش زیرساخت های ورزشی در منطقه زیلایی صفر است، اظهار کرد: تا ۱۵ اردیبهشت وضعیت پیمان سپاری دو سالن ورزشی موشمی و بردپهن زیلایی انجام شود.

احمدی استفاده از ظرفیت به وجود آمده در منطقه زیلایی را ضروری دانست و ابراز کرد: همچنین تسهیلات اشتغال روستایی نیز کمک فراوانی به توسعه اشتغال پایدار و تولید روستایی می کند.

استاندار با اشاره به اهمیت جذب اعتبارات ملی، گفت: مدیران دستگاه ها پیگیری لازم برای جذب اعتبارات در سطوح و بندهای مختلف از جمله اعتبارات ملی را داشته باشند و بررسی نحوه جذب ردیف های ملی توسط دستگاه ها انجام خواهد شد.

کد خبر 4266680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha