فیض الله پاسره در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فاضلاب «شوتاور» بر اساس شاخص های استاندارد طراحی شده است و این در حالی است که برخی از افراد بدون توجه و در نظر گرفتن شاخص ها و استاندارد های زیست محیطی پساب خروجی، اقدام به نشر اخباری مبنی بر آلوده شدن آب پایین دست تصفیه خانه فاضلاب «شوتاور» کردند.
پاسره تصریح کرد: نشر چنین موضوعاتی موجبات نگرانی مردم این منطقه را فراهم کرد.
وی افزود: طراحی و ساخت این تصفیه خانه با هدف بهبود شرایط زیست محیطی انجام شده است.
پاسره خواستار انتشار اخبار با در نظر گرفتن نگاه و نظرات کارشناسی شد و بیان کرد: ساخت این تصفیه خانه توسط آبفار استان با نگاه کارشناسی و رعایت استانداردها انجام گرفته است.
پاسره خاطرنشان کرد: آب چشمه روستا با توجه به ورود فاضلاب دچار آلودگی شده بود و طراحی و اجرای شبکه فاضلاب «شوتاور» کاهش مشکلات آب و آلودگی آن را رقم زده و با اتمام ۱۰۰ درصدی پروژه تضمین سلامت کامل آب منطقه میسر می شود.
مدیرعامل آبفار استان از بهبود شاخص های شیمیایی و میکروبی آب کشاورزی این منطقه پس از راه اندازی شبکه فاضلاب خبر داد و بیان کرد: بهره گیری از ظرفیت پساب فاضلاب با رعایت استانداردها امری معمول و رایج است و در حال حاضر نیز خشکسالی های پی درپی بهره گیری بهینه از ظرفیت ها و منابع آبی را ضروری کرده است.
پاسره به بروز خشکسالی در بسیاری از مناطق اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۱۶۰ روستای استان به نحو سیار آبرسانی می شوند.
وی افزود: با توجه به وضعیت کنونی بارش ها و افت شدید منابع زیرزمینی، آمار روستاهای زیر پوشش آبرسانی سیار افزایش خواهد یافت.
نظر شما