به گزارش خبرنگار مهر، حسین مقدم کیا پیش از ظهر دوشنبه در جلسه توجیهی مدیران مراکز دارالقرآن کریم استان اظهارداشت: این طرح از سال ۹۰ آغاز شده و تا کنون در ۱۷ استان کشور اجرا شده و توانسته است چهار هزار دانش آموز را جذب کند.
وی ادامه داد: بر اساس توصیه های مقام معظم رهبری مبنی بر الگوسازی و توجه به استعدادهای قرآنی در بین نوجوانان طرح ملی تلاوت ارائه شده است.
مقدم کیا با بیان اینکه ایجاد زمینه «انس با قرآن» مهمترین هدف طرح ملی الگوی تلاوت است افزود: این طرح ویژه دانشآموزان ۸ تا ۱۴ سال می باشد و پس از تعیین سطح در چهار سطح مقدماتی، عمومی، پیشرفته و عالی اجرا می شود.
وی گفت: تربیت قاریان ممتاز و پیشرفته، نظارت مستمر بر برگزاری جلسات تخصصی قرآن، برپایی محافل و کرسی های تلاوت قرآن، برگزاری مسابقات قرآن کریم با طراحی خاص و شیوه های نوین و گزینش استعدادهای برتر از جمله سیاست های راهبردی ستاد طرح ملی الگوی تلاوت قرآن کریم است.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش آذربایجان غربی هم در این جلسه گفت: طرح ملی «الگوی تلاوت» براساس تفاهمنامه امضا شده میان دو وزارتخانه آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال در ۱۲ استان کشور اجرا می شود.
طاهر اسدپور ادامه داد: با توجه به اینکه استان آذربایجان غربی نیز بعنوان قطب قرآنی کشور مطرح است این استان نیز برای اجرای طرح ملی الگوی تلاوت انتخاب شده است.
وی یاد آور شد: این طرح امسال در دارالقرآنهای نواحی دوگانه ارومیه، خوی، میاندوآب، نقده، شاهین دژ و تکاب اجرا می شود.
نظر شما