به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، مراسم قرعه کشی هفتمین دوره از مسابقات ملی مناظره در مرحله استانی با حضور تیمهای شرکت کننده و رئیس جهاددانشگاهی استان، رئیس دانشگاه بیرجند و مسئولین فرهنگی دانشگاهها در دانشگاه بیرجند برگزارشد.
مطالبات دانشجویی درست و منطقی داشته باشد
احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در این آیین گفت: باید حرف و دغدغه دانشجویان را گوش داده و راه حل ارائه دهیم.
وی افزود: مسئولین دانشگاه باید به مطالبات دانشجویان پاسخ داده و به این نقطه مشترک برسیم که مطالبات دانشجویی درست و منطقی باشد.
وی با بیان اینکه در سطح خرد و کلان منشا همه مشکلات بحث و گفت و گو است، افزود: بسیاری به دنبال تخریب بوده که باید آموزش بیان نظرات و مطالبات از دانشگاه و حتی خانواده شکل گیرد.
رئیس دانشگاه بیرجند اظهارکرد: باید به این نتیجه برسیم هرکسی با هر طرز تفکر انتقادی و بدون تخریب صحبتهای خود را ارائه داده و ما نیز پاسخگو باشیم.
نوید عطایی، دبیر اجرایی هفتمین دوره از مسابقات ملی مناظره در مرحله استانی نیز گفت: ۱۴ تیم در این دوره از مسابقات از دانشگاههای بیرجند، علوم پزشکی و صنعتی بیرجند شرکت کردهاند.
وی یادآورشد: مسابقات همزمان با ۴ و ۵ اردیبهشت جاری انجام می شود و مراسم اختتامیه نیز ۶ اردیبهشت برگزار خواهد شد.
دانشگاه فارغ التحصیلان ایده آفرین به جامعه معرفی کند
رئیس جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی تصریح کرد: دانشگاه وظیفه دارد فارغ التحصیلانی را به جامعه معرفی کنند که ایده آفرین، منطقی و با جسارت باشند و بتوانند ایدهها و اندیشههای خود را جامه عمل بپوشانند.
جلال الدین صادقی با بیان اینکه یکی از شاخصههای مهم توسعه یافتگی، دانشگاههای هر کشور است، گفت: دانشگاه نماد بالاترین سطح علمی و فرهنگی در یک کشور است.
رئیس جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی با بیان اینکه برای توسعه همه جانبه کشور نیازمند تربیت نیروی انسانی خلاق، منتقد و ایده آفرین است، گفت: دانشگاه وظیفه دارد فارغ التحصیلانی را به جامعه معرفی کند که ایده آفرین، منطقی و با جسارت باشند و بتوانند ایدهها و اندیشههای خود را جامه عمل بپوشانند.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این مناظرات لبیک به مطالبات مقام معظم رهبری است، ادامه داد: در مناظره مهم شنیدن است و پاسخ به سوالات باید بدون تخریب و جنبه نقد داشته باشد و نباید منجر به هنجار شکنی شود.
صادقی اظهار کرد: اگر شرایطی ایجاد کنیم که اندیشهها آزاد شوند، آزاد اندیشی شکل میگیرد و یکی از اقداماتی که شوق آفرینی و پویایی را در دانشگاهها رقم میزند و سبب شده دانشجویان بیپرده آنچه را که در دل دارند دلسوزانه بر زبان آورند، برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی است.
رئیس جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی با اشاره به آداب مناظره گفت: جوانان ما باید نقد و بررسی و بیان نظام مند عقاید خود را تمرین کرده و بهترین مکان برای ارائه آن دانشگاه است.
صادقی با اشاره به اینکه ظرفیت شنیدن دیدگاه مخالف را در خودمان باید تقویت کنیم، ادامه داد: مناظره نباید به هنجار شکنی تبدیل شود و باید چارچوب قابل قبولی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: با برپایی این مناظرهها جهاددانشگاهی و دانشگاه دنبال حل مشکلات جامعه نیستد، بلکه هدف توجه دادن دانشجویان به محیط پیرامونی و مسائل جامعه است.
نظر شما