خبرگزاری مهر ،گروه استانها، حبیب عیدزاده؛ بشاگرد منطقه ای ناشناخته در دهه ۶۰ در جنوب کشور بود که به دستور امام خمینی ( ره) برای کمک رسانی به محرومان حضور مردی مومن و انقلابی به نام «عبدالله والی» را در منطقه طلبید تا با خدمت خالصانه به یاری مردم بشاگرد بشتابد.
«والی» که در آن زمان بی شک در سن جوانی خود بوده در شرایطی وارد منطقه بشاگرد می شود که نه راهی و نه برقی و نه بهداشتی وجود داشت، اما پذیرفته بود که بتواند با دستور امام خمینی ( ره ) به مردم محروم بشاگرد خدمت کند.
حاج عبدالله والی به همراه جمعی از دوستان خود در دهه ۶۰ وارد منطقه می شود در صورتی که برای رسیدن به منطقه بشاگرد نه جاده ای وجود دارد و نه امکاناتی برای جاده سازی اما از همان ابتدا آستین همت را بالا می زند و در طول مسیر با همراهی مردم روستاهایی که با آنها مواجه می شوند مسیرهایی را با دست و بیل برای عبور خود بازگشایی می کنند.
در بشاگرد که در آن زمان در فقر و محرومیت مطلق به سر می برد با حضور تیم جهادی که به دستور امام خمینی (ره) به منطقه اعزام شده بودند، سازندگی آغاز شد و اعضای گروه جهادی با شناخت پیدا کردن از روستاها و با قرار گرفتن در بین همین محرومان و مستمندان و زندگی کردن در کنار مردم مشکلات را ریشه یابی کرده و به دنبال برطرف ساختن آنها بودند.
در طول سالهای حضور و خدمات رسانی به مردم محروم بشاگرد تلاشهای زیادی در روستاهای بشاگرد صورت گرفت تا آن فقر مطلق را از منطقه بشاگرد برداشته شود، هر چند که در این میان کارشکنی هایی هم وجود داشت تا این مرد عمل و جهادی نتواند در بشاگرد به آن اهداف والایی که از سوی کمیته امداد به وی محول شده بود را به درستی انجام دهد.
در بیشتر روستاهای بشاگرد راه، مدرسه و حسینیه ساخته شد، حاج عبدالله والی در شرایطی در منطقه بشاگرد پا گذاشت که مردم در روستاها از هیچ امکاناتی برخوردار نبودند اما با حضور وی در بشاگرد و روستاها نیازمندی های منطقه هم کم کم رفع شد و پس از ساختن مکانی به عنوان کمیته امداد در روستا ربیدون بشاگرد یا همین خمینی شهر امروزی و مجهز کردن آن به امکاناتی از قبیل راه سازی و خودرو کارهای امدادی هم آغاز شد.
حاج عبدالله والی که خود فردی انقلابی ومتدین بود علاوه بر خدمات رسانی به مردم به مبارزه با فقر فرهنگی که در منطقه چشمگیر بود پرداخت و آن را سرلوحه کار خود قرار دارد و با ساخت مسجد و حسینیه و مدرسه در بشاگرد و تجهیز آنها زمینه ساز برداشتن فقر فرهنگی در بشاگرد شد.
مردم شهرستان بشاگرد که خود متدین و شیعه بودند در کنار اقدامات انجام شده از سوی حاج عبدالله والی وکمیته امداد امام خمینی بشاگرد قدردان زحمات خالصانه و بی ریا، یاور محرومان در منطقه هستند.
حاج عبدالله بیشتر عمر وزندگی خود را در شرایط سخت در بشاگرد گذراند عشق و علاقه حاج عبدالله والی به خدمت به محرومان و انجام کارهای جهادی در بشاگرد سبب شده بود که بیشتر عمر این مرد خدایی در میان مردم بشاگرد در شرایط سخت بگذرد و از زندگی روزمره خود در کنار خانواده دور بماند. هر چند که در این میان بسیاری از افرادی را هم که علاقه به خدمت به محرومان داشتند را به بشاگرد آورد تا با مشاهده این محرومیت ها برای یاری به مردم منطقه اقدام کنند.
بی شک وجود چنین دوستان وافرادی در کنار حاج عبدالله والی که نگاه و تفکر جهادی آنها برای کمک به محرومان بود توانست تا حدودی محرومیتها را در بشاگرد بکاهد و زمینه ایجاد بشاگردی آباد و به دور از محرومیتهای سابق را در برداشته باشد.
این روزها اگر در بشاگرد آبادانی وتوسعه وجود دارد زمینه ساز آن مردمانی از جنس اقدام و عمل با روحیه وتفکر انقلابی وجهادی بودند و برای ادامه این توسعه ها به « والی های» دیگری نیاز است.
نظر شما