به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زنگویی مطلق صبح یکشنبه در مراسم اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش آموزی اظهار کرد: مدارس حامی سلامت به مدارسی گفته میشود که در یک اقدام انتخابی برای ارتقاء سلامت دانش آموزان، اولیاء مدرسه و مربیان تلاش میکنند.
معاون فنی مرکز بهداشت خراسانجنوبی بیان کرد: دانش آموز سفیر سلامت نیز به فردی اطلاق میشود که علاقمند به فعالیتهای گروهی و جمعی در حیطههای مختلف سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی است.
زنگویی ادامه داد: اجرای طرح آموزش و پیشگیری از بیمارهای واگیردار در بین ۱۰ هزار و ۷۵۰ دانش آموز، اجرای طرح آموزش و پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان در بین ۹۳ هزار دانش آموز و تجهیز اتاق بهداشت ۱۳۵ مدرسه از جمله فعالیتهای مرتبط با حوزه سلامت در مدارس بوده است.
وی افزود: همچنین کیفیسازی مدارس مروج سلامت، تکمیل شناسنامه سلامت دانش آموزان، آموزش ۲۳ هزار دانش آموز در طرح سفیران سلامت، تربیت هزار و ۱۲۲ معلم در این طرح و آموزش ۸۱۶مراقب و رابطه سلامت آموزش و پرورش نیز انجام شده است.
معاون فنی مرکز بهداشت خراسانجنوبی با اشاره به اینکه ۳۲۷ مدرسه تحت پوشش طرح سفیران سلامت هستند، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه غذای سالم و آموزش هزار و ۱۸۳ مراقب و رابط سلامت در برنامه خود مراقبتی نیز صورت گرفته است.
زنگویی یادآور شد: در مدارس روستایی اجرای برنامهها و آموزشهای طرح سفیران سلامت توسط بهورزان خانه بهداشت و با نظارت مدیر مدرسه صورت میگیرد.
مهدی گلدانی مقدم، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسانجنوبی نیز در این مراسم گفت: طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت و درمان تغییرات چشمگیری را به وجود آورد و گستره خدمات را افزایش داد.
وی با اشاره به طرح سفیران سلامت دانشآموزی، بیان کرد: تاکنون حدود ۳ و نیم میلیون دانشآموز و اولیاء تحت پوشش این طرح قرار گرفتهاند ولی هدفگذاری بر تحت پوشش قرار دادن ۲۰ میلیون نفر است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسانجنوبی یادآور شد: امروزه فعالیتهای آموزش و پرورش به سمت فعالیتهای مشارکتی رفته به این معنا که دانش آموزان، اولیاء آنان و کارکنان آموزش و پرورش با همکاری و مشارکت یکدیگر طرحی را به ثمر و نتیجه میرسانند.
گفتنی است در پایان مراسم از ۱۳ دانش آموز برگزیده در جشنواره سفیران سلامت، ۶ نفر مراقب سلامت و ۶ نفر از کارکنان حوزه بهداشتی تجلیل شدند.
نظر شما