۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۳۵

حجت الاسلام علیرضا شاهسونی در گفتگو با مهر:

 مسابقات تیمی قرآن راه بیاندازیم

 مسابقات تیمی قرآن راه بیاندازیم

مدیر موسسه بیت الاحزان حضرت زهرا(س) با بررسی فعالیت‌های قرآنی همزمان با برگزاری سی و پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن، راه اندازی مسابقات تیمی و باشگاهی قرآن را باعث خیزش موسسات دانست.

حجت الاسلام «علیرضا شاهسونی» مدیر موسسه بیت الاحزان حضرت زهرا(س) در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در هر فعالیتی که تبلیغی ترویجی انجام می‌شود باید هدف اصلی جذب عموم مردم و بردن قرآن در دل جامعه باشد. اگر آن فعالیتی که تبلیغی و ترویجی انجام می‌دهیم، نتیجه‌اش حضور قرآن در دل جامعه نباشد، معلوم است فعالیت مطلوبی نیست.

وی ادامه داد: جایی مثل مسابقات بین‌المللی قرآن که اگر بخواهیم از لحاظ فعالیت تبلیغی و ترویجی آن را ارزیابی کنیم باید ببینیم تا چه میزان به دل جامعه رفته و توانسته مردم را درگیر کند که به همان میزان که توانسته مردم را درگیر کند، موفق تر است.

شاهسونی با اشاره به اینکه باید ببینیم مسابقات بین‌المللی تا چه میزان مردم را درگیر کرده است، تصریح کرد: مسابقات فی ذات درگیری ایجاد نمی‌کند، بلکه باید رسانه‌های مختلف مثل صدا و سیما و رادیو نقش زیبا و پررنگی داشته باشند تا با بازتابی از آن مسابقات فکر مردم را متوجه قرآن کنند.

مدیر مرکز حفظ تخصصی کشور اظهار کرد: همانطور که گفته شد، این مسابقات بین‌المللی است و مسابقات ملی و مسابقاتی که در سطح کشور برگزار می شود، باید به مسابقات باشگاهی قرآن تبدیل شود که بارها گفته شده‌است.

 شاهسونی در ادامه با تأکید به لزوم مسابقات باشگاهی تصریح کرد: در حال حاضر مسابقات در بین افراد و شخصیت‌های قرآنی است، اما باید به سمت موسسات قرآنی و تیمی پیش رود تا  باعث خیزش موسسات شود.

وی ادامه داد: مسابقات تیمی یعنی مشخص شود که در  تیم از موسسه بیت الاحزان، تیمی دیگر از جامعه القرآن و تیمی دیگر از مهد قرآن تیم بیاید و تیم برنده باشد تا شخص.

شاهسونی در ادامه افزود: زمانی که  مسابقات به سمت باشگاهی شدن پیش برود و در رشته‌های مختلفی از جمله ده جز ۲۰ جز و حفظ کل باشد، هر موسسه یک نماینده دررشته‌های مختلف ارائه می‌دهد و  نماینده موسسه‌ای با نماینده موسسه دیگر رقابت می‌کند.

این مدیر قرآنی کشور با اشاره به نمایشگاه جنبی در حاشیه سی و پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی ادامه داد: این نمایشگاه در حاشیه مسابقات بین المللی قرآن باعث تشویق چهره‌های قرآنی  که برای بازدید از مسابقات آمده‌اند، می‌شود و هم  فعالین قرآنی همدیگر را شناخته و توانمندی‌های همدیگر را بهتر رصد می‌کنند.

وی عدم گرایش به قرآن را معضلی بزرگ در جامعه امروزی بیان کرد و افزود: در مسابقات افرادی که با قرآن مرتبط هستند، حضور پیدا می‌کنند و مشکل امروز جامعه در بحث گرایش به قرآن که متأسفانه بزرگترین ظلم در حق قرآن است، دسته‌بندی افراد برای گرایش به سمت قرآن است.

وی عدم حضور اقشار مختلف در حوزه قرآنی را آسیبی جدی مطرح کرد و عنوان کرد: فکر عمومی جامعه ما قرآنیان را افرادی اعم ازکودکان، بانوان خانه‌دار، پشت کنکوری ها و کسانی که راه به جایی نبرده‌اند، می داند بنابراین اگر دکتری حافظ قرآن و یا قاری شد شاخص می‌شود در حالی که کل مهندسین و پزشکان اقشار مختلف ما باید حافظ و قاری و مانوس با قرآن باشند و احساس کنند که به قرآن نیاز دارند.

شاهسونی با اشاره به فعالیت‌های سازمان‌ها و نهاد ها تصریح کرد: باید سطح مخاطبین قرآنی را عوض کنیم با توجه به اینکه قرآن برای همه است. برای خواص جامعه باید با برنامه مدون پیش رویم به عنوان مثال در دانشگاه علوم پزشکی کلاس قرآن و معارف برگزار کنیم و دانشجوهای پزشکی، دانشکده‌های فنی مهندسی، ورزشکاران شاخص و الگوهای جامعه را با قرآن درگیر کنیم.

کد خبر 4284779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha