به گزارش خبرنگار مهر، دکتر کوروش عبداللهی فرد در حاشیه برگزاری سی و چهارمین کنگره رادیولوژی ایران در مرکز همایش های برج میلاد، اظهار داشت: این کنگره با گستره جهانی حتی برای کشورهای مجاور برگزار می شود.
وی با اشاره به برپایی ۵ هزار متر مربع فضای نمایشگاهی در کنگره امسال افزود: در حدود ۸۰ تا ۹۰ شرکت داخلی و خارجی تولیدات خودشان را در معرض نمایش قرار می دهند
وی با بیان اینکه تاکنون دو هزار رادیولوژیست از طریق اینترنت برای حضور در کنگره ثبت نام کرده اند، گفت: بیش از ۱۵۰۰ نفر از سایر گروه های پزشکی و مهندسی در کنگره شرکت دارند.
عبداللهی فرد محور کنگره امسال را تصویربرداری کودکان، تصویربرداری بیماری های زنان و گوارش عنوان کرد و افزود: در کنار بهره علمی که نتایج آخرین تحقیقات پژوهشی و مطالعاتی جهان است، برخی از مشکلات صنفی رادیولوژیست ها در نشست هایی مطرح می شود.
وی اظهار داشت: در کنار بحث های مدیریتی نشست مشترکی با سازمان ملی نقشه برداری مغز ایران برگزار می شود که قرار است در مورد راه های عصبی و ارتباط آن با مسائل درمانی و پایه علوم شناختی بحث و بررسی شود.
وی ادامه داد: اهمیت علوم شناختی در ده سال اخیر با پیدایش دستگاه های جدید ام آر آی عملکردی و تصویرنگاری با اشعه مادون قرمز و نیز دستگاه های الکترو انسفالوگرافی اطلاعات بالینی در مورد نقشه های داخل مغزی به دست می آید که در انتخاب افراد برای شغل ها و موقعیت ها در آینده کمک کننده خواهد بود.
دبیر اجرایی کنگره رادیولوژی در پاسخ به این اظهارات که گفته می شود تعداد دستگاه های تصویربرداری پزشکی در ایران بیش از حد نیاز بوده و باعث افزایش هزینه های درمانی شده است، گفت: دستگاه ها رادیولوژی و مراکز تصویربرداری هسته مظلوم و قربانی پزشکی در کشور هستند که با تعرفه کاملا دولتی و تحت پوشش بیمه بدون زیر میزی و پوشش کامل مالیاتی و استخدام نیروهای متعدد در حال خدمات رسانی به مردم هستند و تمام هزینه ها را به عنوان کارفرما تقبل نموده اند در حالی که در پرداخت سهم بیمه ها می بینیم که حتی بخش های توزیع کننده گاهی شش تا ۱۰ ماه در دریافت مطالبات از رادیولوژی جلوتر هستند.
وی افزود: در مورد دستگاه های تصویربرداری پزشکی در ایران باید بگویم هنوز به استاندارد جمعیتی از نظر کمی و کیفی نرسیده ایم و موضوع مقاله بنده در یکی از کنفرانس های بین المللی همین کاهش تامین بخش سرمایه گذاری رشته رادیولوژی در کشورهایی مانند ایران است که تقریبا رو به ورشکستگی می رود.
نظر شما