به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن قاضی زاده هاشمی ظهر سهشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی بیمارستان تخصصی و مرکز فوق تخصصی قلب با اشاره به سالروز شهادت شهید مطهری اظهار داشت: مایه خرسندی است در فاصله کمتر از یک ماه برای عملیات اجرایی یک بیمارستان تخصصی در قم که به برکت حضرت معصومه(س) و علما ساخته میشود در این شهر معنوی حضور یافتم.
وی ضمن تهنیت میلاد حضرت مهدی(عج) و گرامیداشت یاد و خاطر معلم شهید استاد مطهری(ره) که امسال با یکدیگر تقارن یافته است، تصریح کرد: دوران حیات آیت الله مرتضی مطهری(ره) با زمانی مقارن بود که جریانات چپ فعالیت فراوانی داشتند و جوانان نیز بیش از هر زمان دیگری پرسشگر بودند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: شهید مطهری(ره) شناخت عمیقی از دین داشتند و بنیانگذار راهی بودند که امیدواریم این راه پر رهرو ادمه یابد و جوانان با بهره بردن از اندیشه آن شهید انقلابی به شکوفایی برسند.
وی با تاکید بر اینکه جای استاد شهید مطهری(ره) برای دانشجویان کشور بسیار خالی است، عنوان کرد: انتظار میرفت که سیره شهید مطهری(ره) در طول چهار دهه اخیر در نظام آموزشی کشور گسترش یابد.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به عمق شناخت شهید مطهری نسبت به مسئله فرهنگ انتظار اشاره و بیان کرد: این استاد شهید معتقد بود لازمه فرهنگ انتظار برای منجی عالم بشریت ترویج فساد و منکر نیست بلکه مقدماتی لازم است که بهترینها برای مشایعت حضرت مهدی (عج) آماده شوند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در زمینه آسیبهای اجتماعی مشکلات فراوانی در سطح کشور وجود دارد، گفت: در حالی که به این مسئله باور داریم ولی چشم بر روی این آسیبها بستهایم، در حالی که واقعیت چیز دیگری است و باید در مسیری قرار بگیریم که منتظر حقیقی امام زمان(عج) باشیم.
وی ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی مسئولان استان و خیرین برای رفع کمبود امکانات درمانی در قم، گفت: با ورود شایسته خیرین به مسئله درمان در قم تا چند سال آینده شاهد بهره برداری از هزاران تخت بیمارستانی در قم هستیم.
قاضی زاده هاشمی یکی از مهمترین دغدغههای دولت را در طول پنج سال گذشته تحول درمانی در کشور ذکر کرد و گفت: بیمارستان هزار تختخوابی که دولت وعده احداث آن را داده بود با مشارکت بخش خصوصی و بیمارستان امیرالمومنین(ع) زیر نظر بیت آیت الله خوانساری تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری میرسد.
وی با تاکید بر اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی در طول پنج سال گذشته به بخش درمان توجه فراوانی داشتند و تلاش کردند از هیچ کمکی در این زمینه دریغ نکنند، بیان کرد: دولت نسبت به مسئله بهداشت و درمان مردم بسیار حساس است و معتقد است که اگر مردم نسبت به مسائلی مانند فقر، گرسنگی و بیکاری تاب بیاورند، نسبت به مشکلات بیماری تاب آوری آنان به حداقل میرسد و باید به گونهای مشکلات درمانی را برای آنان مرتفع کرد که دغدغه بیشتری نداشته باشند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش پایانی سخنان خود ابراز امیدواری کرد: عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی قلب در قم به سرعت پیش برود و تا پیش از به پایان رسیدن دولت دوزادهم به بهره برداری برسد.
نظر شما