به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، سردار سید جواد هاشمی در جمع اعضای شورای اسلامی شهر قم افزود: از جمله این یادوارهها یادواره شهید زین الدین و شهدای استان قم، کنگره شهدای روحانیون و یادواره شهدا در روز بزرگداشت شهید و یادوارههایی است که در سطح شهر و روستاهای استان برگزار میشود.
وی ادامه داد: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که از مهمترین رسالتهای بنیاد شهید و امور ایثارگران است، ۲۰ حسینیه شهید سالانه برگزار کننده ۱۲۰۰ برنامه قرآنی و مذهبی است که توسط والدین معظم شهدا و در منازل شهدا برگزار میشود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم اضافه کرد: نصب ۳۱۳ تصویر شهید به نامهای سید مهدی و مهدی و شهدایی که در نیمه شعبان به دنیا آمده یا به شهادت و شهدایی که در وصایایشان نجوای ملکوتی با امام زمان(عج) داشتند، رسیدند، در ایام نیمه شعبان در مسیرهای منتهی به جمکران و خیابان چهارمردان از اقدامات بنیاد در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
هاشمی عنوان کرد: برگزاری ۱۶۲ نمایشگاه گسترش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، آموزش و اعزام ۱۵۰ راوی در مدارس و دانشگاهها و مراکز آموزشی از دیگر اقدامات ترویجی میباشد.
سردار هاشمی با اشاره به ۷۲ گلزار شهید در استان قم خواستار همکاری شهرداری در نگهداری و حفظ و حراست از گلزارها شد.
وی تصریح کرد: ۴۵ گلزار شهید در قم ساماندهی شده است که بخشی از آن در شهر قم واقع شده است و شهرداریها طبق قانون میبایست بعد از ساماندهی گلزار بحث نگهداری و رسیدگی به گلزارها را دنبال کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم با اشاره به تشییع و تدفین ۴۵۶ شهید مدافع حرم در قم افزود: گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) با ۳۵۰۰ شهید، گلزار شهدای سوم خرداد با ۶۰ شهید، گلزار شهدیا شیخان با ۷۵۰ شهید کلزار امامزاده ابراهیم با ۴۵۰ شهید و ... جز گلزارهای شهری و محوری استان میباشد.
وی همچنین به عملکرد بنیاد شهید در حوزه پایش سلامت، برگزاری پنج کمیسیون پزشکی، و در حوزه آموزش پوشش ۳۰۴۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر اشاره کرد.
نظر شما