به گزارش خبرنگار مهر، صمد چراغی پور شهردار پلدختر ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد بحران شهرستان پلدختر اظهار داشت: مسکن مهر پلدختر مسیر آبراه حدود ۸۰۰ هکتار از اراضی بالادستی است و باید از ابتدا بامطالعه ساخته میشد.
وی افزود: اکنون برای برونرفت از این مشکل اگر بخواهیم خندق یا کانالی احداث کنیم بهناچار باید پای کوه کنده شود که احتمال ریزش دارد و خطر امنیتی را به دنبال دارد یا اینکه باید اراضی مردم خریداری شود که مقرونبهصرفه نیست.
شهردار پلدختر گفت: کانالهای خاکی مسکن مهر به دلیل فرسایش اراضی بالادستی هنگام بارندگی پر از گلولای میشود، بنابراین در شرایط فعلی و بارندگیها باید ابتدا لایروبی این کانالها در دستور کار قرار گیرد.
چراغی پور تنها راه برونرفت از مشکلات آبگرفتگی و سیلاب در مسکن مهر پلدختر را سنگ و سیمان کردن کانالهای خاکی و احداث پلهای محکم دانست و افزود: هماکنون سنگ و سیمان کردن کانالهای خاکی در دستور کار است، پیمانکار ورود پیداکرده و تجهیز کارگاه صورت گرفته و بعد از بارندگی عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
وی خاطرنشان کرد: اکنون برای جلوگیری از سیلاب در بارندگیها تنها راه لایروبی کانالهای خاکی بود که توسط شهرداری صورت گرفته است.
شهردار پلدختر افزود: منابع طبیعی شهرستان در حال انجام عملیات آبخیزداری در اراضی بالادستی مسکن مهر است که مهمتر و ضروریتر از کانالهای سنگی است.
چراغی پور گفت: کانال پاییندست پمپبنزین «چاغروند» که آب آن از درون لولهای عبور میکند، لوله و جداول به دلیل گلولای ناشی از سیلاب مسکن مهر بسته میشود و هرساله هنگام بارندگی موجب مسدود شدن جاده اصلی یا اختلال تردد در این مسیر میشود.
وی افزود: لایروبی این کانال گر چه در این بارندگی لازم است اما تنها یک مسکن تلقی میشود و اداره راهداری باید رفع این مشکل را در دستور کار داشته باشد تا برای همیشه حل شود و یک پل با مقطع استاندارد در آنجا احداث شود.
نظر شما