حجتالاسلام مهدی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: این آسیب ها در سکونتگاه های سه شهر بزرگ اردبیل، پارس آباد و مشگین شهر شناسایی و در راستای کاهش این آسیب ها برنامه های گسترده ای تدوین و برخی به مرحله اجرا گذاشته شده است.
وی با اشاره به وجود ۴۸ سکونتگاه غیررسمی در استان تصریح کرد: اکثر این سکونتگاه ها در همین سه شهر بزرگ و پرجمعیت استان متمرکز بوده و ضروری است آسیب های اجتماعی این سکونتگاه ها کنترل و کاهش یابد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کاهش آسیب های اجتماعی را از اولویت های این سازمان برشمرد و بیان داشت: طلاق، بحث های اخلاقی، سکونتگاه های غیررسمی و آسیب های فضای مجازی تهدیداتی هستند که سازمان تبلیغات اسلامی توجه ویژه ای برای کاهش آنها دارد.
طلاق از آسیب های جدی جامعه در شرایط کنونی است
وی طلاق را یکی از آسیب های جدی جامعه در شرایط کنونی برشمرد و ادامه داد: طلاق هم اکنون در مرحله بسیار حساسی قرار داشته و ضروری است دستگاه ها و نهادهای متولی و فرهنگی برای کنترل و کاهش آن تدابیر جدی بیاندیشند.
ستوده شناسایی آسیب ها در حوزه بحث های اخلاقی را با توجه مرزی بودن و نیز گردشگرپذیری استان ضروری خواند و تاکید کرد: در این زمینه لازم است ترویج فرهنگ دینی و اسلامی در جامعه مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به ورود تبلیغات اسلامی در بحث آسیبهای فضای مجازی در بین مادران به عنوان یکی از آسیب ها در بین خانواده تاکید کرد که بررسی آسیبهای فضای مجازی در بین مادران بهعنوان یکی از اولویتهای حوزه بانوان تبلیغات اسلامی این استان در دستور کار قرار گرفته است.
کاهش آسیبها با ترویج فرهنگ دینی و اسلامی در جامعه
به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی استان شناسایی و کاهش این آسیب ها در بین مادران امسال از سوی کمیته بانوان فرهنگی و جمعیت زنان فرهیخته استان پیگیری می شود.
وی با بیان اینکه آسیب های فضای مجازی تاکنون کمتر مورد توجه بوده است، ادامه داد: این درحالی است که نقش تربیتی و آموزشی مادران در خانواده و جامعه نقش کلیدی بوده و غفلت از آن می تواند آسیب های احتمالی را در بین نسل حاضر و نسل آینده در پی داشته باشد.
ستوده با تاکید بر اینکه باید اطلاع رسانی گسترده ای در این خصوص صورت گیرد، تصریح کرد: در این زمینه امسال کمیته های بانوان تبلیغات اسلامی برنامه های آموزشی، تربیتی و کاربردی زیادی اجرا خواهند کرد.
نظر شما