به گزارش خبرگزاری مهر، فرشاد رستمی روز پنجشنبه در بازدید از تفرجگاه عینالی، از برنامه ریزی برای معرفی اکوسیستم طبیعی، گردشگری و تاریخی این منطقه خبر داد و افزود: با همکاری سازمان عون بن علی، برگزاری جشنوارههای ملی و محلی به مناسب های مختلف و برپایی نمایشگاه های دائمی و فصلی و هدایت تورهای طبیعت گردی، از تمام توان خود برای معرفی تفرجگاه عینالی و جذب حداکثر گردشگران به این منطقه زیبا استفاده خواهیم کرد.
وی با اشاره به مزیت نزدیکی و همجواری تفرجگاه عینالی به شهر تبریز و دارا بودن مناطق بکر و طبیعی و امنیت ایجاد شده در آن، اظهار کرد: این منطقه مستعد توسعه گردشگری طبیعی است و از ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به قطب گردشگری استان برخوردار است؛ با سیاستگذاری، برنامه ریزی و اجرای برنامههای گردشگری و همچنین توانمندسازی بخشهای خصوصی می توان عینالی را به عنوان پایلوت گردشگری طبیعی کلانشهر تبریز معرفی کرد.
مدیرعامل سازمان عمران عینالی نیز با استقبال از پیشنهاد معاون گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، خواستار برگزاری نشست های تخصصی انجمن های فعال در حوزه گردشگری شد.
شمس الله فیروزیان گفت: عینالی با دارا بودن جاذبههای گردشگری طبیعی، اماکن تاریخی، جاذبه های گردشگری مصنوعی و ایجاد زیرساخت های لازم در سال های گذشته، آماده همکاری با بخش دولتی و خصوصی برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری به خصوص در بخش اکو توریسم می باشد.
وی با اشاره به ظرفیت های تفرجگاه عینالی، گفت: باید به محدوده پنج هزار و ۶۲۰ هکتاری عینالی به دید سرمایه نگاه کرد و توسعه صنعت گردشگری در این منطقه یه طور حتم شتغالزایی را به دنبال دارد که برای این امر مهم اداره کل میراث فرهنگی می تواند نقش مهمی ایفا کند.
فیروزیان، هدایت سرمایه گذاران گردشگری به سازمان عون بن علی جهت طرح های مشارکتی در تفرجگاه عینالی را خواستار شد.
نظر شما