به گزارش خبرنگار مهر، مقتدا شعوری شامگاه جمعه در حاشیه اولین جشنواره مردمی «آیین محبت» در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز شاهد کلید خوردن اولین جشنواره مردمی آیین محبت در استان زنجان همزمان با سراسر کشور بودیم، افزود: بیشک به هر میزان که آگاهی مردم در حوزه سلامت افزایش یابد، مطالبهگری مردم نیز در این عرصه افزایش خواهد یافت و این بدان معنی است که با افزایش مطالبهگریها، فعالیت خیریههای حوزه سلامت نیز مثمرثمرتر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از ضرورتهای جامعه امروز ما این است که باید به جد دنبال اجتماعی کردن سلامت در جامعه بوده و برای تحقق آن پافشاری کنیم، تصریح کرد: امروز با توجه به سبک زندگی جوامع، نباید به مقوله سلامت بهعنوان یک انتخاب نگریست؛ چرا که سلامت از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و انسان سالم میتواند محور توسعه پایدار در جامعه باشد، از این رو معتقدیم در این زمینه باید از واژه «اجبار» استفاده کرد.
معاون اجتماعی دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با اشاره به اینکه برای اجتماعی کردن سلامت در جامعه میتوان دست به کارهای مختلفی از جمله بهرهمندی از توان دستگاههایی که از ظرفیت بالایی در این حوزه داشته اما تا به امروز ناشناخته مانده است، زد، ادامه داد: همین ناشناخته ماندن ظرفیتهای ارزشمند برخی از ارگانها، دستگاهها و مؤسسات در حوزه سلامت باعث شده است که مردم نیز نتوانند از این خدمات برخوردار شوند.
شعوری با بیان اینکه موازیکاری و نبود همافزایی بین ارگانها، مؤسسات خیریه و ... یک آفت بزرگ در این حوزه بهشمار میرود، اظهار کرد: امیدواریم جشنواره مردمی آیین محبت که شاهد برگزاری اولین دوره آن در زنجان هستیم، بتواند گام موثری برای رفع این دغدغهها و ارائه توانمندی و احصای نیازمندیهای ارگانها و همراهانی که در حوزه سلامت به مردم خدمات ارائه میدهند، باشد.
معاون اجتماعی دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با اشاره به اینکه با وجود اقدامات شایانی که در حوزه سلامت صورت گرفته، معتقدیم فقط ۲۵ درصد از نیاز مردم در این حوزه تأمین شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجباری شدن مقوله اجتماعی کردن سلامت، بتوان گامهای موثرتری در این زمینه برداشت.
نظر شما