غلامرضا میری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نوسانات بازار زعفران اظهار داشت: زمانی که سازمان مرکزی تعاون روستایی وارد بحث خرید توافقی زعفران شد، ما به این مسئله اعتراض داشتیم.
وی با بیان اینکه ما موافق خرید زعفران از کشاورزان بودیم، تصریح کرد: این کار با هدف منتفع کردن کشاورزان و تنظیم بازار زعفران انجام شد که متاسفانه این اهداف محقق نشد و بحث ما نیز همین مسئله بود.
نایب رئیس شورای ملی زعفران با بیان اینکه سازمان مرکزی تعاون روستایی به سمت سودجویی و دپوی زعفران پیش رفت، گفت: این سازمان ۷۰ تن زعفران خرید و آن را دپو کرد که همین عرضه نکردن محصول به بازار باعث شد قیمت ها در یک محدوده ۱۰ الی ۱۵ روزه حدود یک میلیون تومان افزایش پیدا کند، در حالی که قصد ما از خرید توافقی، تثبیت قیمت ها و تنظیم بازار بود.
وی با تاکید بر اینکه سازمان مرکزی تعاون روستایی همان زمان باید زعفران های خریده شده را به بازار تزریق می کرد، افزود: این محصول باید در اختیار صادرکنندگان قرار می گرفت و صادر می شد.
میری با بیان اینکه با شرایط ایجاد شده، صادرکنندگان رغبتی به صادرات ندارند، گفت: در حال حاضر سازمان مرکزی تعاون روستایی اعلام کرده مقداری از زعفران خریداری شده خود را می فروشد که با این قیمت ها فایده ای ندارد و همان زمان باید دست به این اقدام می زد.
نایب رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: هم اکنون قیمت هر کیلوگرم زعفران دسته بین ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان، زعفران پوشال بین ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، زعفران سرگل بین ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و زعفران نگین بین ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است.
میری اضافه کرد: این قیمت هایی است که ما زعفران را از کشاورزان خریداری می کنیم.
نظر شما