دکتر احمد وثوق - معاون پشتیبانی و امور مجلس پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دکتر کاظمی عقیده داشت علاوه بر اینکه در مراکز درمانی شهر تهران باید متدهای مختلف درمان ناباروری به اشخاص مختلف نیازمند ارائه شود اما باید طوری عمل کنیم که این دستاورد علمی را به دیگر شهرهای کشور نیز توسعه دهیم.
وی افزود: در زمان دکتر کاظمی طرح هایی در دست تهیه داشتیم که در حال حاضر برخی از آنها را اجرا کرده ایم و درصدد هستیم که مراکز درمان ناباروری به ویژه در مراکز استان ها گسترش دهیم و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی، مراکز تأسیس شوند و پذیرش بیمار داشته باشند تا به صورت منطقه ای نیازهای بیماران برطرف شود.
وثوق خاطرنشان کرد: به جرأت می توان گفت پژوهشکده رویان و دکتر کاظمی به عنوان بانی رویان سهم عمده ای در توسعه درمان ناباروری در سطح کشور و آموزش نیروی انسانی مورد نیاز مراکز درمانی داشته و حدود 80 درصد از نیروی انسانی که امروزه در زمینه درمان ناباروری فعال هستند به نحوی آموزش های تخصصی و فوق تخصصی خود رادر رویان گذرانده اند.
وی تأکید کرد: همه این امور نتیجه درایت دکتر کاظمی آشتیانی بود که می خواست آموزش درمان ناباروری را در سطح کشور گسترش دهد.
معاون پشتیبانی و امور مجلس پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی گفت: دکتر کاظمی همیشه علاقمند بود که جهان از دانش ایرانی مطلع شود. همانطور که ایران توانسته در گسترش علوم سلولی به ویژه سلول های بنیادی و درمان ناباروری در میان کشورهای اسلامی پیشقدم باشد اعلام آمادگی کرده ایم که با همکاری با سازمان های منطقه ای مانند اکو و سازمان کشورهای اسلامی سهمی در توسعه این علوم داشته باشیم.
وی یاد آور شد: همکاران محقق رویان، در سومین روز درگذشت مرحوم کاظمی در اولین اقدام خود میثاق نامه ای را امضاء کردند و همه قول دادند که در جهت برآورده شدن اهداف دکتر کاظمی و خط مشی پژوهشکده رویان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
وثوق اضافه کرد: خوشبختانه این میثاق نامه در عمل مورد توجه قرار گرفت و همه همکاران تلاش خود را کردند و آرزوهای دکتر کاظمی در مورد کاربردی کردن سلول های بنیادی، تولد بره شبیه سازی شده و علم پروتئومیکس به نتیجه برسد. ما تلاش می کنیم هیچ وقفه ای در روند پیشرفت و رشد پژوهشکده رویان و اعتلای هدف خدمت به بشریت صورت نگیرد.
نظر شما