حجت الله خانزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وقوع سیل در بیشتر نقاط این شهرستان طی چند روز گذشته، اظهار داشت: عمده این خسارات در حوزه کشاورزی، باغات، ابنیه، راه های روستایی، مجتمع های آبرسانی و شبکه های آبرسانی روستایی بوده است.
وی با بیان اینکه بر اثر این بارندگی ها تأسیسات آبرسانی ۳۳ روستا بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت دیده است، بیان کرد: عمده خسارت ها به صورت آبگرفتگی شبکه آبرسانی، لوله های اصلی و انتقال بین روستایی، ورود گل و لای به مخازن و خسارت به شبکه های برق و اتصالات مجتمع های آبرسانی بوده است.
فرماندار زیرکوه با بیان اینکه تاکنون مشکلات آبرسانی برخی از این روستاها مرتفع شده است، عنوان داشت: با این وجود در حال حاضر ۲۰ روستا به وسیله تانکرهای سیار آبرسانی می شود که امیدواریم تا فردا بتوانیم مشکلات این روستاها را نیز حل کنیم.
خسارت ۹۵ میلیارد ریالی به بخش کشاورزی
خانزاده اضافه کرد: در حال حاضر این ۲۰ روستا به وسیله سه تانکر سیار آبرسانی می شوند که به دنبال جذب یک تانکر دیگر از استانداری هستیم تا بتوانیم آب مورد نیاز مردم در روزهای ماه مبارک رمضان را تأمین کنیم.
وی با اشاره به اینکه همچنین بر اثر وقوع سیل پمپ برق مجتمع آبرسانی آهنگران سوخته و نیاز به تعمیر دارد، بیان داشت: در حال حاضر قطعات مورد نیاز تأمین شده اما به دلیل وجود گل و لای و وضعیت منطقه امکان رفع مشکل وجود ندارد.
به گفته فرماندار زیرکوه بالغ بر هفت روستای شهرستان به وسیله این مجمتع آبرسانی می شوند که در حال حاضر با قطعی آب مواجه هستند.
خانزاده همچنین میزان خسارت سیل به مجتمع های آبرسانی را بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: علاوه بر این وقوع سیلاب در روستاها سبب خسارت ۹۵ میلیارد ریالی به محصولات زراعی و باغی شهرستان شده است.
آبگرفتگی ۲۰ منزل مسکونی در چاه زرد
وی با بیان اینکه به دنبال این بارندگی ها ۱۰۰ درصد روستای چاه زرد شهرستان در معرض سیل و گل و لای قرار گرفته است، افزود: بالغ بر ۲۰ منزل مسکونی در این شهرستان دچار آبگرفتگی شدند که در حال حاضر نیروهای امدادی در حال کمک به این افراد هستند.
فرماندار زیرکوه ادامه داد: همچنین عملیات ترمیم سیل بند روستا در حال انجام بوده که امیدواریم امروز به پایان برسد.
نظر شما