به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس دانشی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست با اعضای هیات مدیره خانه سازمانهای مردم نهاد استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: جوانان را بایستی به کتابخوانی تشویق کرد و خانه سازمانهای مردم نهاد و سمنهای استان میتوانند در فعالیتهای تبلیغی و ترویجی حوزه کتابخوانی نقش موثر داشته باشند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی افزود: اداره کل کتابخانههای عمومی پس از آموزش و پرورش فراگیرترین دستگاه فرهنگی در استان است و گستره حضور در تمامی شهرستانها و برخی روستاهای بزرگ استان، جلوه این فراگیری است.
دانشی بیان کرد: گسترش و افزایش کتابخانههای عمومی و فعالیتهای فرهنگی کتابداران میتواند در توسعه فرهنگی استان نقش موثر و به سزایی داشته باشد که این امر نیازمند تعامل و همکاری با سایر دستگاهها است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی خاطرنشان ساخت: امروز به جای آنکه استان مرکزی با فرهنگ، تاریخ و تمدن گذشته خود شناخته شود، با صنعت و اقتصاد شناخته میشود که این نیز اگرچه افتخارآمیز است اما ما در استان نیازمند توجه بیشتر به مقوله فرهنگ هستیم.
وی تصریح کرد: با برگزاری جلسات مشترک و تشکیل اتاق فکر، میتوان کتابخوانی را در جامعه توسعه داد و در این زمینه از طرح و ایده سمن ها استقبال خواهیم کرد. امروزه وضعیت سرانه مطالعه تغییر یافته و از خواندن کتاب به مطالعه در فضای مجازی و اینترنت رسیده، اما آنچه که هنوز اهمیت دارد، مطالعه کتاب است و سایر رسانهها نمیتوانند جایگزین آن باشند.
دانشی گفت: اداره کل کتابخانههای عمومی استان مرکزی این آمادگی را دارد تا با گسترش کتابخانههای مشارکتی در کارخانجات و واحدهای صنعتی، کارگران و کارکنان این مجموعهها را به سمت کتاب و کتابخوانی تشویق کند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی عنوان کرد: در زمینه خدمت رسانی به جامعه معلولین به ویژه افراد نابینا و کم بینا خدمات بسیار خوبی انجام شده و با راه اندازی و فعالیت دو باب کتابخانه ویژه نابینایان در اراک و ساوه و تولید کتابهای صوتی و بریل، امیدواریم هیچ فرد نابینایی در استان حسرت کتاب خواندن نداشته باشد.
نظر شما