۸ خرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۵۵

ستاری:

تجاری‌سازی فناوری‌ پهپاد با ورود بخش خصوصی شتاب می‌گیرد

تجاری‌سازی فناوری‌ پهپاد با ورود بخش خصوصی شتاب می‌گیرد

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: تجاری‌سازی فناوری‌ها نیازمند وجود زیرساخت مساعد برای فعالیت بخش خصوصی است و ورود توانمندی‌های فناورانه حوزه پهپاد با نقش‌آفرینی بخش خصوصی شتاب می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری در بازدید از مرکز نوآوری پهپادهای تجاری گفت: با نقش‌آفرینی بخش خصوصی در صنعت و فناوری پهپادها، تجاری‌سازی و ورود فناوری‌های این حوزه با شتاب بیش‌تری وارد زندگی مردم می‌شود.

ستاری با بیان این‌که از این دست مراکز نوآوری در دیگر حوزه‌های فناوری نیز شکل می‌گیرد، اظهار کرد: این حوزه با توجه به رشد شتابان و فناوری‌های خاص و نوآوری و نیز ضرورت وجود آن در کشور با توجه به افق روشن آن، جزء اولویت‌های اصلی حوزه فناوری است و باید با ایجاد زیرساخت لازم زمینه و نیز ساختارسازی بخش خصوصی ورود توانمندی‌ها به بازار فراهم شود.

تولید پهپادهای تجاری با قابلیت عرض بین‌المللی

در ادامه منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری با اشاره به ظرفیت این مرکز برای حمایت از تولید پهپادهای تجاری برای بازارهای بین‌المللی گفت: این مرکز نوآوری با تلاش برای بهره‌مندی از تمامی قابلیت‌ها می‌تواند قابلیتی ایجاد کند تا پهپادهایی با قابلیت‌های ویژه تولید شود که با نگاه تجاری به بازارهای بین‌المللی، به  مشتریان خارج از کشور عرضه می‌شود.

منطقی به محصولات و پروژه‌های مستقر در این مرکز نوآوری اشاره کرد و گفت: بخشی از این پروژه‌ها، برگزیده‌های مسابقات پهپادی هستند که این مرکز با همکاری بخش خصوصی از آنان برای تجاری‌سازی محصولاتشان را در قالب یک شرکت دانش‌بنیان حمایت می‌کند. دومین گروه پهپادهایی هستند که تولید شده‌اند و در بخش‌های گوناگون استفاده می‌شوند.

وی ادامه داد: این مرکز برای تمامی فعالان این عرصه یک زنجیره تأمین ایجاد می‌کند به طوری‌که تولید و ساخت پهپاد اقتصادی و به‌صرفه باشد.

حمایت از طرح‌های فناور حوزه پهپاد

برزگر، مدیر مرکز نوآوری پهپادهای تجاری اشاره کرد: این نخستین مرکز تخصصی در حوزه نوآوری و فناوری‌های پهپادها است که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از نوآوری‌ها ایده‌های فناورانه این حوزه که دارای ظرفیت تجاری‌سازی باشند حمایت می‌کند.

وی با اشاره به حمایت بیش از ۳۰ پروژه نوآور در این مرکز نوآوری افزود: در این مرکز، ایده‌هایی که توسط گروه‌های نوآورارائه می‌شود و توانایی حرکت به سوی بازار تجاری را دارند، حمایت می‌شوند و با شعبه هایی که در دانشگاه‌ها ایجاد شده بخش قابل توجهی از این ایده‌ها وارد بازار تجاری‌ شدند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری همچنین از مرکز نوآوری ولنس(wellness) دیدن کرد. این مرکز نواوری از تمامی ایده‌ها و فناوری‌هایی که در حوزه بهبود کیفیت و سبک زندگی و سلامت فعالیت دارند حمایت می‌کند. تجهیزات و خدمات ولنس، بر اساس مدل‌های گوناگونی افراد را در مقیاس‌های چندبعدی مورد ارزیابی قرار می‌دهد واحد ارزیابی هولوگرام و تجهیزات موجود در این مرکز، می‌تواند تصویر مناسبی از وضعیت سلامتی و سبک زندگی افراد و راه‌کارهای بهبود آن ارائه کند.

کد خبر 4309127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha