۹ خرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۲۷

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران:

۵۰ هزار دانش آموخته علمی کاربردی مازندران وارد بازار کار شدند

۵۰ هزار دانش آموخته علمی کاربردی مازندران وارد بازار کار شدند

ساری - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران گفت: تاکنون بیش از ۵۰ هزار دانش آموخته این دانشگاه وارد بازار کار شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر جعفری عصر چهارشنبه در همایش دانشگاه علمی کاربردی سازه‌های سنگین مازندران به ظرفیت‌ها استان در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: استان مازندران  رتبه نخست باسوادی و رتبه دوم را در پرورش و تولید نخبه را در کشور دارد.

وی بابیان اینکه ۴۱ درصد جمعیت استان ازنظر اقتصادی فعال هستند، افزود: نرخ بیکاری در استان مازندران بیش از ۱۰ درصد و با توجه به ظرفیت‌های استان این نرخ بسیار بالا است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران با اعلام اینکه ۳۰ درصد شاغلین در بخش صنعت و ۵۰ درصد خدمات مشغول فعالیت هستند، ادامه داد: بر اساس سند آمایش فعالیت اصلی مردم این منطقه کشاورزی است که فقط ۲۰ درصد را شامل می شود..

جعفری با اشاره به اینکه بیش از ۲۲۰ هزار نفر در دانشگاه‌های استان مشغول به تحصیل هستند بیان کرد: از این تعداد حدود ۱۷ هزار نفر در ۳۲مرکز علمی و کاربردی تحصیل می‌کنند و تاکنون بیش از ۷۰ هزار دانشجو در مراکز علمی و کاربردی تحصیل کردند که بیش از ۵۰ هزار دانش‌آموخته این دانشگاه وارد بازار کار شدند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران بابیان اینکه در ۱۲ شهرستان مازندران مراکز علمی و کاربردی فعالیت دارند، گفت: در شهرستان ساری بیش از چهار هزار نفر در ۱۲ مرکز علمی و کاربردی مشغول تحصیل هستند.

جعفری با تأکید بر اینکه باید توجه ویژه‌ای به بخش کشاورزی شود، افزود: ۳۸ درصد دانشجویان در حوزه مدیریت خدمات اجتماعی، ۲۴ درصد فرهنگ و هنر، دو درصد کشاورزی و ۳۶ درصد در صنعت مشغول تحصیل هستند.

وی به تحریم اقتصادی اشاره کرد و ادامه داد: امروزه بسیاری از کشورها به آمریکا وابسته هستند بنابراین قدرت کشوری زمانی تضمین می‌شود که در تامین غذای مردم خود، محتاج همسایه نباشد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران تأکید کرد: با توجه  به ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد می‌توانیم یکی از کشورهای مهم دنیا درزمینهٔ تولید و صادرات مواد غذایی باشیم.

جعفری بابیان اینکه بیش از ۷۹ درصد دانشجویان قبل از ورود به دانشگاه شاغل هستند، گفت: ۹۱ درصد از دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی توانستند برای خود و دیگران اشتغال‌زایی کنند.

وی میزان خوداشتغالی را ۳۴ درصد عنوان کرد و افزود: بر اساس آمار از هر دو دانش‌آموخته دانشگاه علمی کاربردی یک نفر برای دیگران شغل ایجاد کند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران بابیان اینکه دو مرکز رشد در شهرستان سیمرغ و آمل وجود دارد، گفت: در سال ۹۶-۹۷ سه مرکز نوآوری راه‌اندازی شده و یکی از برنامه‌های ما افزایش این مراکز است.

جعفری بابیان اینکه مدیران گروه‌ها رکن اساسی دانشگاه و نظام آموزشی هستند، افزود: آسیب سنجی‌ها باید در بین مدیران گروه انجام شود و باید بر اساس نیازهای روز جامعه مطالعه کنیم و در سرفصل دروس بازنگری انجام شود و نباید مثل دانشگاه‌های نظری، دروس دانشگاهی دو تا سه دهه تدریس شود.

وی یکی از چالش‌های استان در حوزه علمی و کاربردی را مدرسانی که در آموزش مهارتی ندارند دانست و تأکید کرد: فراخوان و مصاحبه از مدرسان این مشکلات را کاهش داده است ولی مدیران گروه در شناسایی و تشویق مدرسانی که به آموزش مهارتی معتقد هستند معرفی کنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی بابیان اینکه در دنیا بیش از ۱۳ هزار شغل وجود دارد، گفت: در کشورما حدود هزار رشته تحصیلی و سه هزار شغل وجود دارد و نشان‌دهنده آن است که مشاغل ناشناخته زیادی وجود دارد.

کد خبر 4310620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha