به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری، بعد از ظهر جمعه در آیین تقدیر از کتاب داران کتابخانه عمومی مسجد جامع شهرستان دماوند با اشاره به نامه ۳۱ نهج البلاغه بیان کرد: این نامه یک منشور و دستور العمل جامع و جاودانه است که توسط حضرت امیر المومنین(ع) خطاب به امام حسن مجتبی(ع) صادر شده است.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه نهج البلاغه ادامه داد: نهج البلاغه در کنار قرآن کریم قرار دارد و به آن برادر قرآن نیز میگویند و از بسیاری از کلام الهی رمز گشایی میکند و این کتاب مورد غفلت و در بین ما ناشناخته است.
این مقام مسئول افزود: ناشناخته بودن نهج البلاغه یک عیب بزرگ است که چنین میراث عظیمی در اختیار ما فرزندان امیرالمومنین قرار دارد و میراث پدری شیعه است که باید همانند جان شیرین قدر آن را بدانیم.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری تصریح کرد: این کتاب به منزله آیینه است و آشکار میکند و مولف خود را نشان میدهد هم خطبه و هم نامه به این گونه هستند و نامه ۵۴ منشور نظام سازی، حکومت داری و تمدن سازی است و نامه ۳۱ منشور انسان سازی و تربیت است و این نامه در کلاس ها باید تدریس شود.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور طراوت و شادابی کلام نهج البلاغه را همانند قرآن کریم دانست و اظهار کرد: همان تعابیری که در قرآن کریم وجود دارد، در نهج البلاغه نیز وجود دارد و از اینکه جامعه جوان ما از این معدن عظیم غافل است حسرت میخوریم.
وی تاکید کرد: نهج البلاغه مهجور است و در بین عموم مردم معرفی نشده و حضرت علی(ع) نیز ناشناخته است و اگر چه ما ضرر کردیم، اما جوانان باید مراقب باشند تا دچار خسران نشوند.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری با اشاره به یک معضل بیان کرد: آنچه که در جامعه امروز مرسوم شده حذف کتاب به عنوان یکی از مصیبت های جوانان عصر جدید است و فضای مجازی جایگزین کتاب ها هستند، اما باید بدانیم صفحات مجازی جای کتاب را نمی گیرد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: کتاب را باید حس کرد و ارتباط خودمان با کتاب را باید حفظ کنیم و در کشوری زندگی میکنیم که رهبر معظم انقلاب اسلامی یک کتاب خوان حرفه ای به معنای اصلی کلمه است.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور تاکید کرد: باید فرصت ها را غنیمت بشماریم و اینکه کتابخانه متصل به مسجد باشد، باعث حفظ و قوی شدن ما میشود و از مسجد است که انسان روح و توان میگیرد.
نظر شما