آرش میراسماعیلی با مطلب فوق به خبرنگار مهر اظهار داشت: اینکه شنیده می شود در مجلس برای اعزام شش نماینده به همراه تیم ملی قرعه کشی می شود، برای جامعه و مردمی که این نماینده ها رای دادند به هیچ عنوان خوشایند نیست و ناشی از آن می شود که ورزش ما با سیاست عجین شده است.
وی ادامه داد: آقایان بررسی کنند که در میان این ۳۲ تیمی که قرار است در جام جهانی روسیه به رقابت بپردازند، نماینده چند کشور تیم ملی خود را همراهی می کنند؟ اصولا حضور نمایندگان مردم در کنار تیم ملی چه تاثیری می تواند داشته باشند؟ آیا پیشکسوتان و مربیان فوتبال برای کسب تجربه و آشنایی با فوتبال روز دنیا برای اعزام در اولویت نیستند؟ اعزام اسطوره های فوتبال می تواند روحیه تیم ملی را نیز افزایش دهد.
قهرمان سابق جودو آسیا و جهان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این اعزام ها تنها به جام جهانی فوتبال مرتبط نمی شود، در هر دوره از بازیهای آسیایی و المپیک هم تعدادی از آقایان هستند که با حضور خود هزینه های گزافی روی دست ورزش می گذارند. جای تعجب دارد که آقایان پا را از این فراتر گذاشته و در مسائل فنی هم دخالت کرده، لیست منتشر می کنند و نامه به وزیر می زنند!
میراسماعیلی افزود: سالهاست که سایه سیاسیون و نطامی ها روی ورزش کشور افتاده و یکی از معضلات بزرگ ورزش کشور همین موضوع است که اجازه نمی دهند ورزش به دست خود ورزشی ها اداره شود. سئوال اصلی اینجاست که چرا دلتمردان و آقایان سیاسی به خود اجازه می دهند در مواردی که هیچ تخصصی ندارند اظهار کنند. در این رابطه چرا کسی کمپین راه نمی اندازد که حضور سیاسیون در ورزش کشور ممنوع؟ فقط زمانی که ورزشی ها می خواستند وارد شورا بشوند، مشکلات سرباز کرد!
وی ادامه داد: شنیدم یکی از نماینده های انتخاب شده از اعزام به روسیه انصراف داده و امیدوارم سایر نماینده ها نیز همین کار را انجام داده و هزینه و فرصت حضور در روسیه را به مربیانی اختصاص دهند که شایسته آن هستند و در آینده می توانند به فوتبال این کشور کمک کنند.
این قهرمان پیشین جودو جهان در خصوص اوضاع این رشته هم گفت: در این مورد صحبت زیاد است و اوضاع و شرایط آن گویایی همه چیز است و نکته مهم در خصوص جودو اینکه آقایان روزه سکوت گرفته اند و در خصوص شکست های خود از تیم های رده سنی پایه تا بزرگسالان هیچ اظهار نظر فنی نمی کنند و فقط می گویند صبر کنید.
میراسماعیلی ادامه داد: دوسال است که تیم های ملی هر میدانی را با شکست ترک می کنند. چند هزار دلار حقوق به مربی خارجی می دهند و بعد همین مربی را دستیار می گذارند تا هیچ خروجی نداشته باشد. مسابقات رده های سنی نوجوانان و جوانان که با بدترین شکست ها برای تیم ملی کشورمان همراه است. تیم بزرگسالان نیز کماکان همان نفراتی که پیش از این مدال کسب می کردند، همچنان تک مدالها را بدست می آورند و هیچ جودوکار نخبه جدیدی را معرفی نکردند.
وی افزود: من به عنوان عضو کوچک این خانواده با دو مدال طلا و دو برنز جهان حق دارم از اوضاع جودو نگران بوده و به آن انتقاد کنم. متاسفانه آقایان در هیچ بخشی برنامه ندارند و بامدیریت سنتی خود روزهای تلخی را برای جودو کشور رقم زده اند. انتقادپذیر هم نیستند و با منتقدین خود برخورد حذفی دارند. رشنونژاد و ناصری پور نمونه های از این برخوردها هستند. هیچ کس نباید علیه جودو و آقایان مصاحبه کند در غیر اینصورت حذف می شود. خانه نشینی بسیاری از دلسوزان این رشته گواه بر این دعاست!
میراسماعیلی در پایان گفت: برای اعضای تیم ملی در بازیهای آسیایی آرزوی موفقیت می کنم. شکست جودو، شکست همه خانواده این رشته است و کسب مدال و افتخار آفرینی آنها باعث خوشحالی همه ما می شود. در جاکارتا می توانیم حداقل دو مدال کسب کنیم و کاش در کنار این سه جودکار، چند جوان هم اعزام می شد تا تجربه بیشتری کسب کنند.
نظر شما