به گزارش خبرنگار مهر، دکتر خیرالله غلامی در نشست خبری همایش داروسازی بالینی گفت: مشکل اساسی داروسازان بالینی ایران خدماتی است که آنها ارائه می دهند اما بیمه آنها را تحت پوشش قرار نمی دهد.
وی همچنین با عنوان این مطلب که برخی از خدمات داروسازان بالینی هنوز از سوی وزارت بهداشت ارزش ریالی پیدا نکرده است، افزود: آنچه مسلم است در حال حاضر داروسازان بالینی هیچ مشکلی در همکاری با پزشکان ندارند و فقط مشکل پیش رو پوشش بیمه ای این خدمات در کشور است.
غلامی با اشاره به فعالیت داروسازان بالینی در بیمارستان های آموزشی ادامه داد: در حال حاضر ۶ داروساز بالینی در بیمارستان امام خمینی (ره)، ۵ داروساز بالینی در بیمارستان شریعتی، ۴ داروساز بالینی در بیمارستان سینا، یک داروساز در بیمارستان بهارلو و دو داروساز بالینی نیز در مرکز طبی کودکان مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند.
به گفته غلامی، داروسازان بالینی بیشتر در بیمارستان های آموزشی تهران به کار گرفته می شوند که قسمت عمده خدمات آنها شامل بررسی رژیم های دارویی و همچنین تداخلات دارویی برای بیماران است.
وی افزود: بررسی آنتی بیوتیک هایی که بیماران مصرف می کنند از دیگر وظایف داروسازان بالینی است.
رئیس همایش داروسازان بالینی ایران در ارتباط با تعداد داروسازان بالینی در کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۷۰ نفر فارغ التحصیل این رشته هستند که با دانشجویان این رشته در حدود ۲۴۰ نفر داروساز بالینی می شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: نیاز کشور در حدود هزار و ۴۰۰ تا هزار و ۵۰۰ داروساز بالینی است که پیش بینی می کنیم با توجه به رشد تصاعدی پذیرش دانشجو تا ۱۰ سال آینده بتوانیم نیاز کشور به داروسازان بالینی را مرتفع کنیم.
نظر شما