به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد سلطانی ظهر پنجشنبه در کارگروه گردشگری و میراث فرهنگی استان زنجان با بیان اینکه طی سالهای اخیر برنامه ریزی خوبی برای برگزاری جشنوارهها در استان زنجان صورت گرفته، افزود: برگزاری این جشنوارهها باید برای ارائه دهنده و گیرنده خدمات گردشگری انتفاع داشته باشد.
وی ادامه داد: توجه به گردش مالی و اقتصادی جشنوارهها ضروری است و باید مقایسهای از جشنوارهها در این زمینه انجام شود.
معاون امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه فرودگاه در حوزه حمل و نقل و سازمان میراث فرهنگی نیز به دنبال توسعه گردشگری است، افزود: اگر چه ارتباط نزدیکی بین این دو وجود دارد اما کارکردها متفاوت است.
سلطانی افزود: جشنوارهها اهداف بسیاری را دنبال میکنند به گونهای که هر جشنوارهای این اهداف را برای ارائه دهندگان کالا و خدمات و برای گردشگران و بهره برداران دارد.
وی با بیان اینکه باید به گونهای برنامه ریزی کرد که هر ۲ گروه منتفع شوند و به حتم به دنبال این انتفاع زمینه پایداری آن جشنواره ایجاد میشود، ادامه داد: برای رصد میزان موفقیت جشنوارهها معیارهای مختلفی مدنظر قرار میگیرد اما به حتم باید شاخص اقتصادی و مالی آنهم ملاک ارزیابی باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان بابیان اینکه شهرستانها در اجرای جشنواره ها مشارکت فعالی دارند، گفت: باید متناسب با ظرفیتهای موجود برنامهریزی داشته باشند تا منجر به موازی کاری نشود.
سلطانی در ادامه به برگزاری استارت آپ در حوزه گردشگری اشاره کرد و افزود: استارت آپ ها سریعتر از سایر شیوهها به توسعه منجر میشوند و از سوی دیگر دانش بنیان هستند و راههای کارآمدتری را برای دستیابی به اهداف معرفی میکنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: روند موجود در استان زنجان درزمینهٔ بومگردی روبه رشد است و با توجه برنامه ریزی صورت گرفته خانههای بوم گردی در این استان افزایش مییابد.
سلطانی افزود: توسعه جشنوارهها و گسترش خانههای بوم گردی یکی از مصداقهای استارت آپ ها در بخش گرشگری به شمار میآیند.
نظر شما