خلیل الله کریمیان در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این قانون شامل پرداخت وام به میزان 90 درصد به تعاونی هایی است که تشکیل دهندگان آن 70 و 70 درصد به بالا ، برابر قانون معاف از سهم آورده برای دریافت وام و تشکیل تعاونی هستند، می باشد.
وی تصریح کرد: بخشی از این دلسردی نصیب زنانی شده است که در پی این قانون به دنبال تشکیل تعاونی بودند که انتقاد مشاور بانوان استاندار مبنی بر بی توجهی به زنان سرپرست خانوار یا بی سرپرست متقاضی تشکیل تعاونی را نیز بر انگیخته است.
وی افزود: تعاونی هایی که 70 درصد تشکیل دهندگان آن را ایثارگران، فارغ التحصیلان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، مددجویان تحت پوشش ارگانهای حمایتی، متقاضیان مناطق کتر توسعه یافته ، زنان و حسب مورد تایید وزارت تعاون و جهادکشاورزی تشکیل می دهند از پرداخت سهم آورده برای راه اندازی تعاونی خود و دریافت وام معاف هستند و بدون سرمایه از پیش داشته خود می توانند وام بگیرند که این قانون بنگاههای کوچک زودبازده را بانکها عملا رعایت نکرده وبا تاکید بر لزوم سهم آورده هرچه این سهم بیشتر باشد به وام دادن راغبتر هستند .
وی گفت: برای حل این مشکل مکاتباتی با استاندار و مسئولان زیربط در وزارتخانه انجام شده است. کریمیان با اشاره به این که 3568 تعاونی در استان فعال است، اضافه کرد: در سال جاری 31 تعاونی بانوان در استان راه اندازی شد که اکثر آنها در مسیر دریافت وام و مشکل سهم آورده متوقف شدند.
وی در ادامه گفت: در قالب تعاونی های فعال استان 259 هزارو430 نفر فعالند که 52 هزارو805 نفر را بانوان تشکیل می دهند.
نظر شما