به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر طهماسبی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی خصوصا آب سه راهکار سیاسی، اجتماعی و اکولوژیک را داریم.
وی افزود: در راهکار سیاسی می توانیم در حوزه دیپلماسی اقدام و عمل داشته و از طریق آبریزهایی که در ترکمنستان، افغانستان، ترکیه و اروند رود قرار دارد می توانیم بده بستان هایی را با کشورهای همسایه داشته باشیم که در این زمینه هزینه های زیادی به کشور تحمیل می شود.
طهماسبی ادامه داد: در راهکارهای اقتصادی در حوزه کشاورزی، حوزه صنعت و معدن و آب شرب، اگردر ۴۰ سالی که از انقلاب اسلامی گذشته هرساله اقدام و عمل را سر لوحه کار خود قرار می دادیم و اعمال قانون می کردیم ۱۶ هزار حلقه چاه غیر مجاز در استان به وجود نمی آمد.
وی تصریح کرد: در هیچ کجای دنیا برای کشت شالی از آبهای زیرزمینی برداشت نمی شود اما در گلستان این اتفاق رخ می دهد.
طهماسبی گفت: در زمینه مصرف درست منابع آبی باید مدیریت داشته باشیم و این کار کمتر از مبارزه با تروریست و داعش نیست، بحران آب یکی از آسیب هایی است که در کشور وجود دارد و بی آبی و خشکسالی از تبعات آن است و اگر نتوانیم این موضوع را مدیریت کنیم چندصباحی دیگر در شهرهای کشور دچار مشکل می شویم.
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس رزمندگان اصفهانی و رزمندگان یزدی در یک سنگر می جنگیدند اما در بحث انتقال آب از اصفهان به یزد چنان غوغایی به پا شد، این امر نشان می دهد ما در تقسیم برخی از نیازمندی ها دچار آسیب هستیم و اگر نتوانیم مدیریت و فرهنگ سازی کنیم به مشکل بر می خوریم.
طهماسبی افزود: کشاورزانی که با همکاری جهاد کشاورزی تغییر الگوی کشت دادند برای آن ها هزینه هایی در بر داشته است، شاید این کشاورزان میزان درامدی که از شالی به دست می آوردند را نتوانند با کشت دیگری به دست بیاورد، بنابراین دولت باید در برنامه های پنج ساله و ۱۰ ساله سوبسیدهایی را برای این بخش در نظر بگیرد .
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران دشمنان زیادی دارد که کمر برای نابودی آن بسته اند از این رو همه دستگاه ها باید برای حل این مشکل پای کار بیایند.
نظر شما