به گزارش خبرنگار مهر علیاصغر موسوی کیا عصر سهشنبه در شورای آموزشوپرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: یکی از مسائل آموزشوپرورش خراسان جنوبی کلاسهای زیر نرم است که پراکندگی جمعیت زمینهساز این مسئله شده است.
سرپرست آموزشوپرورش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: بااینوجود در حوزه مدارس شبانهروزی با ظرفیت خالی روبهرو هستیم و امکان انتقال مدارس زیر نرم به مدارس شبانهروزی در صورت موافقت کارشناسان امر می تواند این مشکل را حل کند.
موسوی کیا ادامه داد: در هفته معلم سال جاری اتفاقات مثبتی ازجمله تقدیر از پیشکسوتان فرهنگی و معلمان برتر و نمونه صورت گرفت و همچنین در جهت مشارکت خیرین به امر مدرسهسازی، بیستمین جشنواره خیرین مدرسهساز را در خراسان جنوبی برگزار کردیم.
وی یادآور شد: در این جشنواره تعهد خیران بالغبر ۲۱ میلیارد تومان بود که از این میزان حدود ۱۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تعهد احداثی بود.
حاشیه شهر بیرجند با کمبود جدی کلاس درس مواجه است
محمد ضیایی رئیس آموزشوپرورش شهرستان بیرجند نیز با اشاره به کمبود ۳۵۰ کلاس درس برای سال تحصیلی جدید در بیرجند، گفت: در مناطق حاشیه شهر بیرجند چون حاجیآباد، دستگرد و امیرآباد این مشکل جدیتر است.
وی در خصوص وضعیت فضاهای آموزشی مهرشهر اظهار کرد: در منطقه مهرشهر بیرجند نیازمند ۱۰۲ کلاس درس برای سال تحصیلی جدید هستیم و مشکلی اصلی در این منطقه نیز نبود مدرسه متوسطه دوم است.
رئیس آموزشوپرورش شهرستان بیرجند با اشاره به اینکه سایتهای مسکن مهر بیرجند نیازمند ۲۴۴ کلاس درس است، بیان کرد: حاجیآباد، دستگرد و امیرآباد نیز نیاز به احداث ۶۹ کلاس درس وجود دارد.
ضیایی ادامه داد: در بیرجند ۶۲ مدرسه دو شیفته داریم که این مسئله نشان دیگری از کمبود فضای آموزشی در مرکز خراسان جنوبی است.
وی یادآور شد: حتی اگر کلاسهای در حال ساخت نیز به آموزشوپرورش بیرجند تحویل داده شود بازهم با کمبود فضای آموزشی روبهرو هستیم که رفع این معضل تدبیر جدی را میطلبد.
نظر شما