به گزارش خبرنگار مهر، حسین صبوری مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران در نشست خبری با بیان اینکه وظیفه شرکت توزیع برق تامین پایدار برق است، گفت: ۱۴.۵ میلیون مشترک در شهر تهران داریم که این رقم ۱۳ درصد کل مشترکین کشور را به خود اختصاص می دهد و ۹ درصد مصرف برق کشور در ساعات پیک نیز در پایتخت رقم می خورد.
وی ادامه داد: تابستان سال جاری شرایط متفاوتی را تجربه می کنیم چرا که از ظرفیت ۱۰ هزار مگاواتی نیروگاه های برق آبی تنها ۵۰ درصد آن ظرفیت قادر به تولید برق است. بنابراین ۵۰ هزار مگاوات کمبود برق از محل تامین نیروگاه های برق آبی داریم. این در حالی است که در این فصل با افزایش استفاده تجهیزات سرمایشی در اوج مصرف برق روبرو هستیم که برای پوشش دهی این نیاز از تمام ظرفیت های موجود در تهران استفاده می کنیم.
این مقام مسئول به کمبود برق از محل نیروگاه های برق آبی و از سویی دیگر رشد ۴ تا ۵ درصدی مصرف اشاره کرد و افزود: شبکه توزیع و انتقال به صورت مداوم پایش شده و اقدامات لازم در جهت بهینه سازی و نوسازی آن انجام می شود که بدین منظور ۲۰۰ اکیپ عملیاتی آماده خدمت رسانی هستند.
به گفته صبوری، سال گذشته شهر تهران در دوره پیک مصرف در فصل تابستان ۴۷۰۰ مگاوات برق مصرف کرده است که با توجه به رشد ۵ درصدی، پیش بینی می کنیم این میزان مصرف در ایام پیک به ۴۹۰۰ مگاوات برسد که با توجه به تعابیر اندیشیده شده در این زمینه اجازه تجاوز این رقم مصرف از ۴۵۰۰ مگاوات را نمی دهیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران با اشاره به امضاء ۳۵۰۰ تفاهمنامه بین شرکت ها و ادارات مختلف تهران اظهارداشت: در نتیجه این تفاهم نامه ها پیش بینی می شود شاهد صرفه جویی ۳۵۰ مگاواتی در مصرف برق باشیم.
این مقام مسئول بیان کرد: ۲۵ درصد از بار مصرف شهر تهران مربوط به بخش دولتی است که از این ۲۵ درصد، ۵۰ درصد مربوط به تجهیزات سرمایشی بخش های مختلف ادارات دولتی می شود این در حالی است که اگر دولتی ها در دوره پیک مصرف برق تنها ۱۰ درصد امسال نسبت به سال گذشته کاهش مصرف داشته باشند، می توانیم پیک مصرف برق را بدون خاموشی بگذرانیم.
وی گفت: به منظور نظارت بر مصوبه هیئت دولت در تاریخ ۱۳ خرداد سالجاری که طبق آن ادارات دولتی باید مصرف برق خود را ۱۰ درصد کاهش دهند، ۵۰ اکیپ که شامل نیروهای کارشناسی و متخصص می شود، به صورت سرزده به منظور نظارت به این ادارات فرستاده می شود.
نظر شما