به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فرمان معاون اجرایی شورای المپیک آسیا در نشست خبری که امروز در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد، گفت: از طرف شورای المپیک آسیا در ابتدا تشکر می کنم از رییس و دبیر که ما را قبول کردند. مانند همیشه که به ایران می آییم برنامه مهمی داریم.
وی افزود: از طرف خودم و به ویژه ریاست شورای المپیک آسیا و کمیته سازماندهی بازیها تشکر می کنم. ما به کشورهای زیادی رفته ایم و برنامه فرهنگی و ورزشی را داشته ایم. تا به حال به 22 شهر رفته ایم و از برنامه های آنها بازدید داشته ایم. در خیلی از کشورها در یک شهر برنامه داشتیم اما به دلیل وسعت ایران لازم بود این برنامه در ٢ شهر انجام شود و حتی مایل هستیم اگر وقت اجازه می دهد در شهرهای دیگر هم برنامه داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: ١٨ آگوست روز افتتاحیه بازیهای آسیایی خواهد بود. با برگزاری مسابقات در ٤٠ رشته شاهد بزرگترین رویداد ورزشی خواهیم بود که بی سابقه است. برنامه دو که برگزار می شود برای آگاهی دادن آحاد جامعه از ورزش، دوستی و برابری است. ما تا به حال بازخورد بسیار مثبتی از برگزاری این بازیها داشته ایم.
معاون اجرایی شورای المپیک آسیا در ادامه نشست خبری با تشکر از اصحاب رسانه گفت: از مقامات کمیته ملی المپیک تشکر می کنم و امیدوارم شما را در بازی های آسیایی ببینیم.
حیدر فرمان درباره اجرای برنامه دو در تهران، عنوان کرد: در این خصوص با هماهنگی کمیته های المپیک در ارتباط با سن و جنس افراد شرکت کننده به ما ایده داده می شود. البته نظر شورای المپیک آسیا حضور دانش آموزان است. در برخی از شهرها دوستانی که ناتوانی جسمی داشتند هم شرکت کردند که این مهم است.
وی ادامه داد: نکته مهم این است که پیام بازیها به تمام شرکت کنندگان ابلاغ شود. برنده و بازنده نداریم اما به شرکت کنندگان گواهینامه می دهیم. ما افرادی را داشته ایم که قبلا در دو حضور داشته اند و سالهای بعد عضو تیم ملی بوده اند. برای ما مهم ابلاغ پیام بازی هاست. شما خواهید دید شرکت کنندگان پس از حضور و کسب گواهینامه چه حسی خواهند داشت.
حیدر فرمان همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در رابطه با تغییرات مدارم در تعداد رشته های هر دوره در بازی های آسیایی مطرح شد، گفت: سعی ما این است تغییراتی ندهیم. درباره ماده ها ناچاریم بر اساس منشور المپیک عمل کنیم که آن هم ممکن است تغییراتی داشته باشد و شاهد کم و زیاد شدن ماده ها هستیم. به برنامه فدراسیون های بین المللی هم در این خصوص توجه داریم.
معاون OCA یادآور شد: زمانی که برنامه بازیها را طراحی می کنیم به ٤٠ رشته رسیده ایم که باید ٢٨ رشته المپیکی را داشته باشیم. آسیا به ٥ منطقه تقسیم شده که باید رشته های مخصوص خود را داشته باشند. کمیته برگزاری هم می تواند ٢-٣ رشته را اضافه کند. به عنوان مثال کوراش، ووشو، پنجاک سیلات را داریم. می بینیم رشته ها همیشه در حال اضافه شدن هستند.
این مقام مسئول گفت: باید به تعداد ورزشکاران هم توجه کنیم. مثلا اگر تعداد ورزشکاران به ٢٠ هزار نفر برسد هیچ شهری نمی تواند این تعداد را ساپورت کند. از این رو شورای المپیک آسیا هم محدودیتی در تعداد نفرات دارد.
حیدر فرمان درباره ترافیک اندونزی و استفاده از موتور سیکلت در جریان بازی های آسیایی گفت: موتورسبکلت که امنیت ندارد. در ارتباط با بازیهای آسیایی خط ویژه حمل و نقل وجود دارد. کمیته برگزاری مسیرهایی را در نظر گرفته که باعث سهولت در حمل و نقل خواهد شد. وسایل نقلیه از دهکده تا محل برگزاری مسابقات با اسکورت پلیس اعزام می شود. برای نخستین بار از طریق یک مرکز حمل و نقل همه چیز را تحت نظارت داریم تا به موقع ورزشکاران و مقامات به محل مورد نظر برسند.
نظر شما