۲۰ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۱۳

رئیس پلیس راه کشور خبر داد:

اجرای سیستم مونیتورینگ و GPS در محورهای اصلی کشور / وجود 3236 نقطه پر خطر در راه های کشور

با وجود 3236 نقطه پر خطر در محورهای اصلی و فرعی کشور ، متاسفانه امروز مفاهیم ارزشی جای خود را به ضد ارزش ها داده و همین امر موجب عدم رعایت فرهنگ ترافیکی از سوی مردم و نیز غفلت مسئولان نسبت به پشتیبانی مالی برای تامین تجهیزات ایمنی و فنی راه ها شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ دکتر علیرضا اسماعیلی ، صبح امروز طی یک نشست مطبوعاتی پیرامون تشریح برنامه های جدید پلیس راه کشور گفت: با توجه به آمار تصادفات جاده ای و میزان تلفات انسانی ناشی و نیز وقوع تخلفات باید گفت وضعیت فعلی برازنده ایران نبوده و این شرایط نیز شاید در اثر کم توجهی های مسوولان در گذشته بوده است.

وی افزود: علاوه بر این، در زمینه آموزش فرهنگ و رفتارهای ترافیکی نیز در کشور وضع خوبی نداریم چرا که در حوزه ترافیک هنجارها جای خود را به ناهنجاری ها داده و حقیقتا ضد ارزش ها جایگزین ارزش ها شده است بنابراین بخش عمده مشکلات حوزه ترافیکی ما می تواند با اصلاح فرهنگ و رفتارهای ترافیکی برطرف شود.

رئیس پلیس راه کشور با اشاره به عدم توسعه متوازن در کشور یادآور شد: متاسفانه رشد تولید خودرو و ورود آن به راه ها متناسب با زیر ساخت ها نبوده و سرعت تولید خودرو بسیار بالاتر از رشد زیر ساخت ها است.

اسماعیلی ادامه داد: بحث آموزش های حرفه ای در پلیس راه کشور از اولویت های برنامه های ما است زیرا پلیس یک شغل حرفه ای بوده و همواره ضرورت برگزاری دوره های کوتاه مدت و بلندمدت برای به روز کردن اطلاعات نیروهای پلیس نسبت به تجهیزات حرفه ای دنیا هر لحظه احساس می شود.

وی تصریح کرد: قصد داریم تا پایان سال جاری و طی سال های آتی با برگزاری کارگاه های تخصصی حتی برای لایه های پایین بویژه در سطوح پاسگاه ها نیز سطح اطلاعات نیروهای پلیس راه را ارتقا بخشیم کمااینکه اولین کارگاه تخصصی GPS برای عوامل پلیس راه مسیر تهران- شیراز شروع از امروز به کار کرده است.

رئیس پلیس راه کشور همچنین به اصلاح رفتارهای پلیس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ادبیات مشترکی میان عوامل پلیس راه کشور وجود نداشته و بطور کلی پلیس وحدت رویه ای در رفتارهای حرفه ای خود ندارد به همین لحاظ طی امسال و سال آینده نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی برای تمامی عوامل پلیس راه برای هماهنگی و اشتراک ادبیات محاوره ای و رفتاری عوامل پلیس راه برای تصحیح برخورد با متخلفان و راهنمایی مردم تلاش می کنیم.

به گفته اسماعیلی ، علاوه بر این، پلیس راه کشور اقدامات موثری را در جهت به روز نگه داشتن دانش حرفه ای پلیس بویژه در بخش فرماندهی برای کسب آخرین اطلاعات در رابطه با تکنولوژی های مورد استفاده در کشورهای توسعه یافته در دستور کار خود قرار داده است.

وی در ادامه با اشاره به بهره گیری ناجا از سیستم های هوشمند در حمل و نقل ( ITS)، از بکارگیری این سیستم توسط پلیس راه در سال 86 خبر داد و تصریح کرد: در شرایط کنونی نمی توان با ابزارها و روش های سنتی ترافیک راه های کشور را کنترل کرد ضمن اینکه علاوه بر بکارگیری سیستم ITS بنا داریم طی سال آینده محورهای اصلی کشور را به سیستم مونیتورینگ و GPS برای ثبت خطاهای هر چند کوچک رانندگان متخلف در راه های کشور اقدام کنیم.

اسماعیلی ، نزدیکی تعامل میان سازمان های مسوول در امر ترافیک کشور را از دیگر سیاست های پلیس راه کشور برشمرد و افزود: امروز وقت آن نیست که سازمان های دخیل در امر ترافیک کشور با دفع یکدیگر نسبت به برجسته سازی خدمات خود اقدام کنند بنابراین این سازمان ها می بایست با برقراری تعاملات نزدیک تر و در کنار یکدیگر برای حل مشکلات ترافیکی گردهم آمده و هماهنگ با هم عمل کنند.

رئیس پلیس راه کشور همچنین از ارتقای منزلت اجتماعی رانندگان بدون تخلفات رانندگی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه تخلفات راننده حین رانندگی بخش عمده علل وقوع تصادفات و حتی افزایش ترافیک را تشکیل می دهد بنابراین طی سال آینده با ارتقاء منزلت اجتماعی رانندگان غیر متخلف در قالب طرح پلیس یار سطح ارایه خدمات پلیس راه کشور را در محورهای اصلی و فرعی کشور افزایش دهیم.

اسماعیلی یادآور شد: به دنبال هماهنگی پلیس راه کشور با قوه قضائیه و ارسال ابلاغیه قوه قضائیه به تمامی قضات کشور، به زودی همه قضات موظف می شوند پس از معرفی رانندگان متخلف ازسوی پلیس به دادگاه ها، نسبت به صدور احکام محرومیت های اجتماعی اعم از دائم و یا موقتی برای این رانندگان اقدام کنند تا زمینه احقاق حقوق سایر رانندگان و نیز ایجاد امنیت در عرصه ترافیک فراهم آید.

وی همچنین از شناسایی 3236 نقطه حادثه خیز توسط پلیس راه کشور و سازمان راهداری ها خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و 768 نقطه مربوط به محورهای اصلی و یک هزار و 469 نقطه حادثه خیز نیز مربوط به محورهای فرعی کشور است که در آینده نزدیک نسبت به تقویت حضور نیروهای پلیس راه و افزایش تجهیزات ایمنی و فنی این نقاط اقدام خواهد شد.

به گفته اسماعیلی ، از ابتدای بهمن امسال دوربین های کنترل سرعت در محورتهران- قزوین و تهران- قم نصب شده و به دنبال آن اواخر بهمن ماه نیز برگه های جریمه رانندگان در این محورها به درب منازل آنها ارسال می شود.

رئیس پلیس راه کشور در خصوص وضعیت تولید خودروی پژو 405 و شماره گذاری آن توسط پلیس راهور اظهار داشت: با توجه به اینکه شماره گذاری هر خودرو به معنای تایید ایمنی و فنی یک خودرو از سوی پلیس است بنابراین تا زمان شفاف شدن وضعیت ایمنی این خودرو بر مواضع خود پافشاری کرده و این اقدام را حق قانونی خود برای دفاع از حقوق مردم می دانیم.

اسماعیلی همچنین پیرامون وضعیت آزادراه تهران- تبریز یادآور شد: افتتاح این آزادراه با شرایط فعلی مورد تایید پلیس راه کشور نیست ضمن اینکه در جلسه روز گذشته ما با سازمان راهداری ها بین دوهفته تا یک ماه برای رفع نواقص موجود فرصت داده شده تا پس از مهلت مقرر کارشناسان پلیس راه کشور برای بازدید رسمی از این آزادراه اقدام کرده و در صورت رفع مشکلات موجود، مجوز رسمی عبور خودروها از این مسیر داده می شود.

کد خبر 432689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha