به گزارش خبرنگار مهر، جمشید تقی زاده شامگاه پنجشنبه در جلسه هم اندیشی با کانون های بازنشستگی استان گلستان اظهار کرد: در تاریخ ۲۳ خرداد ماه مبلغ چهار هزار و۷۵۰ میلیارد تومان به حساب بازنشستگان واریز شد که شامل مابه التفاوت فروردین و اردیبهشت ماه هم بود.
وی تصریح کرد: از آنجایی که می خواستیم قبل از عیدسعید فطر این پول به حساب بازنشستگان واریز شود اگر کمک های رئیس جمهور، دکتر نوبخت و وزیر نبود این پرداخت میسر نمی شد.
تقی زاده با بیان اینکه بازنشستگان استان گلستان دو درصد از جمعیت استان را تشکیل می دهند، افزود: امروز بازدیدی از خانه امید استان داشتم، فعالیت های خوبی در این خانه انجام شده که در نوع خود استان گلستان و دیگر استان ها نقطه عطفی به شمار می رود.
وی گفت: من با عشق و علاقه برای حل مشکلات بازنشستگان وارد این مجموعه شدم و بنا داریم جعبه سیاه مدیریتی صندوق بازنشستگی کشوری را تغییر دهیم و اجازه ندهیم حق بازنشستگان مانند گذشته به تاراج برود.
تقی زاده گفت: بحث مبارزه با فساد و اینکه ساختار ضد فساد در بخش های شرکتی ایجاد شود یکی از اهدافی است که در شرکت هایی که با پول شما بازنشستگان خریداری شده است، دنبال می کنیم.
وی تصریح کرد: امروز این نوید را به شما می دهیم که در تمام شرکت های متعلق به بازنشستگان که کم بازده هستند مدیریت را توانمند کنیم و یا اگر بر اثر ناتوانی مدیریت نتوانستند به شما خدمات ارائه کنند با واگذاری این شرکت ها به بخش خصوصی با پول آن ها وارد بازار سرمایه شویم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در رابطه با مسائل معیشتی گفت: در رابطه با آنچه که در بحث همسان سازی یا خدمات کشوری مطرح است کار ویژه ای را با نمایندگان شروع کردیم و از کانون های بازنشستگی تقاضا می کنم نظرات اصلاحی خود را در طول دو هفته آینده اعلام کنید تا بتوانیم قانون خدمات کشوری را جمع بندی کنیم.
نظام درمانی بازنشستگان ساماندهی می شود
وی با اشاره به بیمه های بازنشستگی و خدمات آن ها اظهار کرد: یک بسته حمایتی خوبی برای بازنشستگان طراحی شده که شامل بخش بهداشت دهان و دندان و قسمت های دیگر است و تلاش می کنیم تا بحث نظام درمانی سازماندهی شود تا این خدمات درمانی از خانه ارائه شود.
وی افزود: یک موضوعی که در هیئت دولت مطرح کردیم و به دنبال گرفتن مصوبه آن هستیم این است که تمام وزارت خانه ها موظف شوند تمام خدماتی که به شاغلین خود ارائه می کنند به بازنشستگان هم ارائه کنند.
تقی زاده با بیان اینکه ما کانون های بی خاصیت نمی خواهیم، تاکید کرد: کانون هایی که در مجموعه استان ها شکل گرفته است حتما باید توانمند شوند تا تمام کارهایی که در صندوق های بازنشستگی برون سپاری می شود به خود کانون ها واگذار می شود.
وی افزود: امیدواریم کانون ها به جایگاهی که مد نظر ماست دست پیدا کنند، همچنین نماینده کانون باید در صندوق بازنشستگی کشور به عنوان نماینده ای از بازنشستگان حضور داشته باشد.
تقی زاده ادامه داد: از صدا و سیما درخواست داریم که یک برنامه ویژه بازنشستگان در طول هفته پخش شود تا به شکل زنده با بازنشستگان در ارتباط باشیم، یعنی همان طور که برنامه ورزشی ۹۰ برگزار می شود مشابه آن برنامه ۹۰ اجتماعی توسط ما برگزار شود تا بازنشستگان حرف خود را بزنند و مردم و مسئولین حرف آن ها را بشنوند.
وی اظهار کرد: امروز زمان آن رسیده تا دولت و مجلس و سایر قوا خانه های سالمندان را سازماندهی کنند چراکه ما نسلی هستیم از بازنشستگان فرهیخته و اگر کنار هم جمع شویم مجموعه ای جدید با تفکرات جدید را ایجاد کنیم.
تقی زاده ادامه داد: سن امید به زندگی در بین بازنشستگان به ۷۴ سالگی رسیده و مجلس و دولت باید متقاعد شوند تا بستر این امید به زندگی برای بازنشستگان فراهم شود.
نظر شما