۳ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۴۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی:

۷۰هزار جلد قرآن کریم طی سال های اخیر در استان مرکزی چاپ شده است

۷۰هزار جلد قرآن کریم طی سال های اخیر در استان مرکزی چاپ شده است

اراک- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: طی سال های اخیر ۷۰ هزار جلد قرآن کریم توسط خیران در استان مرکزی چاپ و توزیع شده که در این زمینه رتبه برتر کشور را کسب کرده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام صفر قربانپور پیش از ظهر یکشنبه همزمان با فرارسیدن سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران در نشست با اصحاب رسانه در اراک، اظهار داشت: اول تیرماه سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام مبنی بر تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی می باشد که در تقویم جمهوری اسلامی به عنوان روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی عنوان شده است.

وی افزود: هدف عمده تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی از سوی حضرت امام(ره) ارتقای باورهای دینی و ارزش های اسلامی در میان اقشار مختلف به خصوص جوانان است و به خاطر اینکه به این هدف کلی برسیم، سازمان تبلیغات اسلامی دارای برنامه ریزی های متعدد در امور مختلف است.

تبیین و اشاعه ارزش های دینی هدف سازمان تبلیغات اسلامی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به دورنما و برشی از کلیات اساسنامه سازمان تبلیغات اسلامی بیان داشت: تاسیس مرکز و موسسات فرهنگی، هنری، آموزشی، اطلاع رسانی تخصصی به منظور تامین محتوا و مبانی لازم، تاسیس مراکز اطلاع رسانی تبلیغات دینی به منظور تبیین ارزش های اسلامی، تحکیم باورهای دینی و پاسخگویی به سوالات و شبهات افراد، نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم، جلب مشارکت و همکاری و هدایت های مردمی از طریق صدور مجوز و تاسیس و ساماندهی کانون های فرهنگی تبلیغاتی دینی، کانون های قرآنی، تشکل های مذهبی، انجمن های اسلامی و... بخشی از برنامه ها و وظایف این سازمان است.

قربانپور خاطرنشان کرد: در حوزه ساماندهی برنامه هایی که برشمرده شد، سامانه ای ملی به نام سامانه طوبا راه اندازی شده است. در حوزه فعالیت در این سامانه استان مرکزی در میان استان های کشور براساس ارزیابی های انجام شده از جایگاه خوبی برخوردار است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در مورد ثبت فعالیت ها در سامانه طوبا خاطرنشان کرد: در استان مرکزی دو هزار هیات مذهبی وجود دارد که یک هزار و ۴۶۸ هیات مذهبی رسما در سامانه طوبا ثبت شده و رسمیت پیدا کرده اند و برخی هم در آستانه ثبت در سامانه هستند، همچنین یک هزار و ۹۶۰ مداح شناسنامه دار در استان مرکزی فعالیت دارند.

فعالیت ۴۷ کانون تبلیغی دینی دارای مجوز در استان مرکزی

وی ادامه داد: همچنین در استان مرکزی ۲۲ انجمن اسلامی ثبت شده وجود دارد و ۴۷ کانون دارای مجوز رسمی کارهای فرهنگی اسلامی خود را دنبال می کنند. همچنین در بخش قرآنی ۱۷ خانه قرآنی شهری و ۸۰ موسسه قرآنی به عنوان موسسات قرآنی عترت فعالیت گسترده دارند.

قربانپور اظهار داشت: از ۴۵۰ روحانی مبلغ در استان مرکزی، حدود ۱۵۰نفر، روحانی مستقر هستند که در روستاها فعالیت دارند. در مناطق شهری نیز علاوه بر فعالیت مبلغان دینی، ۴۰ پایگاه برای اوقات فراغت جوانان درنظر گرفته شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به تاسیس دبیرستان صدرای ولایت در استان مرکزی بیان داشت: تبلیغات اسلامی استان مرکزی مجوز مدرسه ویژه تحت عنوان مدرسه معارف اسلامی با نام صدرای ولایت را از آموزش و پرورش اخذ کرده که هم اکنون در اراک دو دبیرستان( یک دخترانه و یک پسرانه)، خمین دو دبیرستان( یک دخترانه و یک پسرانه)، ساوه یک دبیرستان پسرانه و در شهرستان هم یک دبیرستان دخترانه فعالیت خود را در زمینه معارف اسلامی آغاز کرده اند.

تداوم برگزاری جشنواره قرآنی گل های محمدی و فاطمی در استان مرکزی

وی خاطر نشان کرد: تبلیغات اسلامی استان مرکزی در زمینه برنامه های ابتکاری نیز کارهای عمده انجام داده است، از جمله جشنواره قرآنی گل های محمدی و گل های فاطمی که چند سال است این جشنواره به طور منظم در یک دوره دو ماهه برگزار می شود.

قربانپور اضافه کرد: این برنامه ابتدا از سطح شهرستانی شروع شد و هم اکنون در سطح استانی دنبال می شود، حتی پیشنهاد برگزاری ملی آن هم مطرح شد، اما ترجیح دادیم فعلا با قدرت کار را در سطح استانی دنبال کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: در سال گذشته حدود شش هزار نفر از جوانان و نوجوان استان در این جشنواره شرکت داشتند و با استقبالی که صورت گرفته پیش بینی می شود بیش از ده هزار نفر در جشنواره امسال شرکت داشته باشند.

کد خبر 4329445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha